Seværdigheder i Grækenland, som du kan se gratis

Greece er et land, hvor den antikke kulturs ånd stadig hersker, hvor mange turister fra hele verden søger at komme. Mange attraktioner er placeret i dette tilsyneladende lille land.

Grækenland er et af de mest eftertragtede turistområder, og hvert af dem menes utvivlsomt at se sådan et fantastisk syn i dette land. Der er mange seværdigheder at finde, men de steder, hvor du kan tage hen og se dem gratis, er især spændende for turister.

Mange siger, at Athens det er selve Grækenlands hjerte. Det er sådan, for Athen er ikke bare en by, ikke bare en hovedstad, det er et sted, hvor der ligger forskellige kulturelle bygninger, templer, et naturfænomen, som mirakuløst har overlevet den dag i dag, så alle kan se hvordan og hvad de levede før mennesker. Selve byen Athen kan allerede kaldes landets hovedattraktion, fordi mange steder er forbundet på ét sted - i området ved den athenske Akropolis.

Hadrians bue

Hadrian's Arch er den berømte bue i Athen, der fører til Amalis Avenue. Det blev bygget i 131 på vejen, der førte fra den gamle by til den nye del af Romerriget. På trods af at Hadrians bue blev restaureret, bevarede den perfekt udseendet og hukommelsen fra dengang.

Anafiotika

Dette er et utroligt malerisk område i Athen, som ligger på den nordøstlige skråning af Akropolis. Her kan du se forskellige antikke arkitektur, herunder Kanellopoulos-museet.

Thessaloniki

Hele byen Thessaloniki , såvel som Athen, har samlet mange seværdigheder, mange gamle gader, pladser, dæmningen, som allerede erobrer hjertet med sin skønhed. I byens centrum er der pladsen Platia Aristotelous og Platia Eleftherias, der er altid mange borgere og turister, der ser den gamle arkitektur.

Peloponnese

Det ser ud til, at enhver person, der har besøgt denne halvø, med tilbageholdt åndedræt husker alle dens udsigter og skønheder. Et af de mest populære turistmål er ruinerne af Olympia, hvor de olympiske lege blev afholdt i det antikke Grækenland. Der kan du se det ældste stadion i verden, hvor de første konkurrencer nogensinde blev afholdt. I nærheden af ​​stadion ligger også den olympiske landsby, hvor du kan se gymnastiksalen og Heras tempel.

Faktisk er dette kun en lille del af de steder, som alle skal besøge, når de besøger Grækenland. Dette er landet, hvor du ikke behøver at lede efter attraktioner, fordi de er placeret bogstaveligt talt overalt, hvilket ikke kan andet end fascinere og tiltrække alle til at besøge dette utrolige land, med en så rig og smuk historie, der gengiver smukke udsigter, bygninger, arkitektur , og har bare sådan en stærk ånd fra det antikke Grækenland!