Loading icon

Detroit - den nordlige by i USA, hvor du kan mærke skønheden ved De Store Søer

Detroit er placeret i den nordlige del af the United States og er den største havn ved floden af ​​samme navn, som løber ud i de smukke Store Søer. Byen har et udviklet transportnetværk og mange industrier, herunder teknik og skibsbygning. Byens fortid er tæt forbundet med den blomstrende bilindustri, og den dag i dag spiller bilteknologi en stor rolle i bylivet.

Bilby

Den moderne metropol ligger i det naturskønne område i Michigan. Den tidligere bilhovedstad arrangerer stadig udstillinger af de mest populære bilmærker. Det var her, musikkens velkendte retning - techno - begyndte.

Den byen omtales ofte som et hjemsøgt sted på grund af dens mange forladte bygninger, huse og virksomheder. Men stadig er byen under udvikling, og i dens erhvervsdel er der mange erhvervscentre og store kontorer. Desværre lever Detroit ikke et roligt og afmålt liv, og som i tidligere årtier trives kriminalitet og kriminalitet i det. På dette sted kan der købes fast ejendom til en lav pris, og det kræver ikke mange penge at flytte hertil.

Skyskrabernes by er berømt for sine forstæder med mange attraktioner, såsom de interessante Store Søer Museum, smukke Greenfield Park og det mest prestigefyldte University of Michigan. Byens lange havnefront har et stort antal fashionable tøjbutikker, hoteller og restauranter. Der er også mange underholdningscentre og parkområder. Dette sted er altid overfyldt og er det mest populære sted blandt turister.

Michigan har mange fantastiske museer fokuseret på forskellige områder inden for videnskab, historie og kunst. Institute of Arts præsenterer en ægte rigdom af international betydning i form af mange mesterværker inden for kultur og kunstnerisk håndværk.

Alle borgere i byen forelskede sig i det fremragende østlige marked, hvor du kan købe smukke souvenirs og landbrugsprodukter af høj kvalitet. Byen er domineret af den sorte befolkning, og kun i nogle få områder, der er kendetegnet ved fred og ro, bor hvide arbejdende amerikanere i hele familier.

Seværdigheder i Detroit

The Henry Ford Museum er placeret i forstæderne og spredt over et stort område. Det unikke museum viser på en levende måde amerikansk bilfremskridts fortræffeligheder i en række sektioner og pavilloner med eksempler på forskellige mærker og modeller udstillet. Her kan du se moderne og ældgamle mesterværker, imponerende i design og unik ydeevne.

The Renaissance Center imponerer med sin moderne arkitektur og storheden ved de majestætiske skyskrabere, der udgør hele komplekset. Det arkitektoniske ensemble pryder flodbredden, og adskillige butikker, hoteller, restauranter, fitnesscentre og forretningskontorer er placeret inde i de høje tårne.

Byens centrum er ikke ringere i arkitektonisk skønhed end de største storbyområder i Amerika. Ud over elegancen af ​​design og moderne rytme er bypanoramaet dekoreret med friskheden af ​​grønne områder, som er kendetegnet ved ret store territorier.