Topattraktioner i Miami

Miami er en sand helt fra det sene 20. århundredes filmkultur i USA : Krimidramaer, glamourøse tv-serier og masser af komedier har alle gjort havnefronten til en legendarisk turistby, halvt af hvis økonomi er baseret på besøgende, der kommer for at besøge bastionen af ​​neonskilte, palmer og gyldent sand.

Denne bybebyggelse, der har så farverige associationer bag sig, blev dog ikke en turistprovins. Tværtimod: Miami er også en eksemplarisk metropol med unikke bygninger og interessante byggeløsninger, som ikke findes i store amerikanske byer. Den største turistinteresse er forstaden Miami - Miami Beach . På det lovgivningsmæssige plan er der tale om to forskellige kommuner, som dog af hele verden og indbyggerne i disse byer anses for at være en helhed.

På grund af dette fordobles værdien af ​​Miami for en turist, for før sidstnævnte er der altid et valg om, hvad man skal udforske den næste opholdsdag: en afbalanceret og jævnt flydende metropol fra område til område eller en mere barsk, sammenlignet med hoveddelen, men en ekstremt mangfoldig og attraktiv del beliggende på den legendariske strand.

Miami Beach

Dette sted er Miamis ansigt, som er kendt af hele verden. Selv verdensberømte stjerner foretrækker at blive i Miami Beach frem for at slappe af i eksotiske resorts, som giver dig mulighed for at møde din yndlingsskuespiller på gaden eller i den nærmeste restaurant. Her er de dyreste hoteller, de mest komfortable strandafsnit og flere attraktive steder for turister, hvoraf nogle er værd at tale mere detaljeret om.

1. The Bass Museum of Art er et fantastisk museum, der indeholder en omfattende (tre tusinde udstillinger) samling af en bred vifte af kulturelle genstande: malerier, miniaturer, gobeliner, skulpturer og statuer. Tidsperioden for skabelsen af ​​disse malerier varierer fra middelalderen til i dag, hvilket hæver den åndelige værdi af hver genstand til utænkelige højder.

Museet har en tidsramme, hvor du kan komme gratis ind i institutionen, når du kommer ind, hvilket styrker dets autoritet blandt budgetrejsende.

2. Bayside Marketplace er et ægte shoppingikon i Miami. Snesevis af butikker, restauranter samt mange underholdningssteder åbner foran den besøgende, der er klar til at bruge penge: biografsale, sale med spilleautomater, skydegallerier og meget mere - måder at bruge penge på for enhver smag.

Et vigtigt plus ved dette indkøbscenter er, at det er placeret i det fri uden at tvinge kunderne til at svede i en kedelig kø til endnu en fantastisk butik fuld af funklende tilbehør eller eksotisk mad.

3. The Art Deco district kan kaldes en reserve af den arkitektoniske stil af samme navn. Disse kunstneriske bygninger i lyse farver er et rigtig solidt måltid for øjnene, der hungrer efter usædvanlige seværdigheder. Du kan fange alt i dette område: til bygninger, fortove, til livredderhytter på strandene, til toiletkabiner - hele dette område er ikke så meget afsat til aktiv rekreation som til kontemplation af den næste vision af verden - gennem lyse linjer og kantede bygninger.

Og det er kun i løbet af dagen! Om natten forvandler distriktet sig til en neonridder: barer, restauranter og caféer med en unique night program åben foran natrejsende.

Miami

Hoveddelen af ​​byen er ikke længere fuld af seværdigheder, men den har stadig flere unikke steder på sit territorium, inklusive Wynwood district - en reserve af gademalerier i deres oprindelige habitat - et ugunstigt stillet område af byen.

Enhver udenlandsk besøgende til Miami bør tilbringe tid på gaden i dette uhyre lyse og naturlige område, især da den lokale udvikling bidrager til dette: Der er mange forskellige prestigefyldte butikker, barer og caféer, hvoraf de fleste selvfølgelig arbejder om natten, når de har billeder på væggene. åbner en anden vind.

Så Miami bekræfter, ved nærmere undersøgelse, sit billede af et lyst og saftigt feriested i sin fylde, et besøg, som burde blive et obligatorisk element i enhver persons turistprogram. Det vigtigste er at tage flere penge, for i Miami kan du stadig købe lykke - om end flygtigt, men lyst og mindeværdigt.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.