Kreikan nähtävyydet, jotka voit nähdä ilmaiseksi

Kreikka on maa, jossa muinaisen kulttuurin henki vallitsee edelleen ja johon monet turistit eri puolilta maailmaa pyrkivät. Monet nähtävyydet sijaitsevat tässä näennäisesti pienessä maassa.

Kreikka on yksi halutuimmista turistialueista, ja epäilemättä jokaisen heistä uskottiin näkevän niin upeat nähtävyydet tässä maassa. Nähtävyyksiä on monia, mutta paikat, joissa voit käydä katsomassa niitä ilmaiseksi, kiinnostavat erityisesti turisteja.

Monet sanovat, että Ateena on Kreikan sydän. Se on niin, koska Ateena ei ole vain kaupunki, ei vain pääkaupunki, se on paikka, jossa sijaitsee erilaisia ​​kulttuurirakennuksia, temppeleitä, luonnonilmiöitä, jotka ovat ihmeellisesti säilyneet tähän päivään asti, jotta kaikki voivat nähdä miten ja mitä he elivät ennen ihmisiä. Itse Ateenan kaupunkia voidaan jo kutsua maan päänähtävyykseksi, koska monet paikat on yhdistetty yhteen paikkaan - Ateenan Akropoliin alueella.

Hadrianuksen kaari

Hadrianuksen kaari on Ateenan kuuluisa kaari, joka johtaa Amalis-kadulle. Se rakennettiin vuonna 131 tielle, joka johti vanhasta kaupungista Rooman valtakunnan uuteen osaan. Huolimatta siitä, että Hadrianuksen kaari kunnostettiin, se säilytti täydellisesti noiden aikojen ilmeen ja muiston.

Anafiotika

Tämä on uskomattoman viehättävä alue Ateenassa, joka sijaitsee Akropoliin koillisrinteellä. Täällä voit nähdä erilaista muinaista arkkitehtuuria, mukaan lukien Kanellopoulos-museo.

Thessaloniki

Koko Thessalonikin kaupunki, samoin kuin Ateena, on kerännyt monia nähtävyyksiä, monia vanhoja katuja, aukioita, pengerryksen, joka valloittaa jo sydämen kauneudellaan. Kaupungin keskustassa on Platia Aristotelousin ja Platia Eleftherias -aukio, jossa on aina paljon kansalaisia ​​ja turisteja, jotka katselevat muinaista arkkitehtuuria.

Peloponnesos

Näyttää siltä, ​​​​että jokainen tällä niemimaalla käynyt henkilö muistelee henkeään pidätellen kaikkia sen näkymiä ja kauneutta. Yksi suosituimmista turistikohteista on Olympian rauniot, jossa olympialaiset pidettiin muinaisessa Kreikassa. Siellä voit nähdä maailman vanhimman stadionin, jossa pidettiin aikoinaan ensimmäiset kilpailut. Stadionin lähellä on myös olympiakylä, jossa voit nähdä kuntosalin ja Heran temppelin.

Itse asiassa tämä on vain pieni osa niistä paikoista, joissa jokaisen tulee käydä Kreikassa. Tämä on maa, josta sinun ei tarvitse etsiä nähtävyyksiä, koska niitä on kirjaimellisesti kaikkialla, mikä ei voi muuta kuin kiehtoa ja houkutella kaikki vierailemaan tässä uskomattomassa maassa, jolla on niin rikas ja kaunis historia, joka kaikuu kauniita näkymiä, rakennuksia, arkkitehtuuria , ja siinä on vain niin vahva antiikin Kreikan henki!