Nähtävyydet Los Angelesissa

Los Angeles on ylellisyyden ja vaurauden kaupunki Yhdysvalloissa. Taianomaiset rannat, upea aurinkoinen sää ympäri vuoden, valtava määrä viihdepaikkoja houkuttelevat miljoonia turisteja ympäri maailmaa.

Nähtävyydet Los Angeles:

Griffithin observatorio

Tämä rakennus on erittäin suosittu turistien keskuudessa. Observatorio sijaitsee Hollywoodissa ja avattiin vuonna 1935 art deco -tyyliin. Täällä on erilaisia ​​näyttelyitä avaruuden ja astronautian teemoista. Tässä upeassa paikassa oleminen antaa unohtumattoman kokemuksen. Ylimmässä kerroksessa on näköalatasanne, josta on kaunis näkymä kaupunkiin. Yöllä tämä on erillinen upea tunnelma, tähdet loistavat taivaalla, metropoli tulvii alla kirkkailla valoilla.

Universal Studios Hollywood Park

Upea paikka perhelomailuun. Valtava määrä nähtävyyksiä uppoaa vierailijoita suosikkielokuviinsa, täällä kuvattuihin sarjakuviin. Elokuvien näyttelyt eivät jätä faneja välinpitämättömäksi. Upea puisto hauskanpitoon.

Getty Center

Suurin kulttuurikeskus sijaitsee Brentwood Hillsin huipulla. . Vieraat menevät köysiradalla museoon, jossa on arvokkaita taideteoksia. Täällä on esillä erilaisia ​​maalauksia, veistoksia ja sisustusesineitä.

Rakennusaluetta ympäröi upea puutarha, josta avautuu maaginen näkymä Los Angelesin tekojärvelle. Upean kauniit auringonlaskut heijastuvat kristallinkirkkaaseen veteen.

Los Angeles County Museum of Art

Sisäänkäynnin edessä sijaitsee vaikuttava rakennus upeine valoinstallaatioineen kaupungin keskustassa. Rakennuksen katon alla on uskomaton määrä kulttuuriaarteita, jotka on kerätty eri puolilta maailmaa.

Korvaamattomat historialliset näyttelyt täyttävät museon kulmat. Lähes kaikki aikakaudet ja maailmankulttuurit ovat edustettuina täällä. Jokaisella esineellä on oma historiansa ja uppoutuu muinaiseen maailmaan. Sielussa pysyy ainutlaatuinen tunne, ikään kuin hän olisi käynyt tämän maailman kaikilla aikakausilla.

Santa Monica Pier

Ympäri maailmaa tunnettu laituri on kaupungin asukkaiden ja vieraiden suosikkipaikka. Jokainen turisti haaveilee vierailustaan ​​tässä paikassa ja ottaa kuvan kyltillä, joka osoittaa legendaarisen valtatien 66 loppua. Upeat auringonnousut ja -laskut koskettavat ydintä.

Los Angeles on maailman viihteen pääkaupunki.

Ihana kaupunki houkuttelee ylellisyydellään ja sanoinkuvaamattomalla tunnelmallaan. Et voi tulla tänne ja olla tyytymätön. Unohtumaton kaupunki, jossa on erilaisia ​​virkistysmahdollisuuksia ja paljon upeita vierailukohteita.