Detroit - Yhdysvaltojen pohjoinen kaupunki, jossa voit tuntea Suurten järvien kauneuden

Detroit sijaitsee Yhdysvaltojen pohjoisosassa ja on suurin satama samannimisellä joella , joka virtaa kauniisiin suuriin järviin. Kaupungilla on kehittynyt liikenneverkko ja monia toimialoja, mukaan lukien konepaja ja laivanrakennus. Kaupungin menneisyys liittyy läheisesti kukoistavaan autoteollisuuteen ja tähän päivään asti autoteknologialla on suuri rooli kaupungin elämässä.

Autokaupunki

Moderni metropoli sijaitsee luonnonkauniilla alueella Michigan. Entinen autopääkaupunki järjestää edelleen suosituimpien automerkkien näyttelyitä. Tästä alkoi musiikin tunnettu suunta - techno.

Kaupunkia kutsutaan usein kummituspaikaksi sen monien hylättyjen rakennusten, talojen ja yritysten vuoksi. Mutta silti kaupunki kehittyy ja sen liike-elämässä on monia yrityskeskuksia ja suuria toimistoja. Valitettavasti Detroit ei elä rauhallista ja harkittua elämää, ja kuten viime vuosikymmeninä, rikollisuus ja rikollisuus kukoistavat siellä. Tässä paikassa kiinteistöjä voi ostaa halvalla, eikä tänne muuttamiseen vaadita paljon rahaa.

Pilvenpiirtäjien kaupunki on kuuluisa lähiöistään, jossa on monia nähtävyyksiä, kuten mielenkiintoinen Great Lakes Museum, kaunis Greenfield Park ja arvostetuin Michiganin yliopisto. Kaupungin pitkällä ranta-alueella on valtava määrä muodikkaita vaateliikkeitä, hotelleja ja ravintoloita. Siellä on myös monia viihdekeskuksia ja puistoalueita. Tämä paikka on aina täynnä ja se on turistien suosituin paikka.

Michiganissa on monia upeita museoita, jotka keskittyvät eri tieteen, historian ja taiteen aloille. Institute of Arts esittelee todellisen kansainvälisesti merkittävän rikkauden monien kulttuurin ja taiteellisen käsityön mestariteoksina.

Kaikki kaupungin asukkaat rakastuivat erinomaisiin itämarkkinoihin, joista voi ostaa kauniita matkamuistoja ja laadukkaita maataloustuotteita. Kaupunkia hallitsee musta väestö, ja vain muutamilla alueilla, joille on ominaista rauha ja hiljaisuus, valkoiset työssäkäyvät amerikkalaiset asuvat kokonaisina perheinä.

Detroitin nähtävyydet

Henry Ford -museo sijaitsee esikaupunkialueella ja on laajalla alueella. Ainutlaatuinen museo esittelee elävästi amerikkalaisen autoteollisuuden huippuosaamista useissa eri osissa ja paviljongeissa esimerkkejä erilaisista merkeistä ja malleista. Täällä voit nähdä moderneja ja ikivanhoja mestariteoksia, vaikuttava muotoilu ja ainutlaatuinen suorituskyky.

Renessanssikeskus tekee vaikutuksen modernilla arkkitehtuurillaan ja koko kompleksin muodostavien majesteettisten pilvenpiirtäjien loistolla. Arkkitehtoninen kokonaisuus koristaa joen rantaa ja useat kaupat, hotellit, ravintolat, kuntosalit ja liiketoimistot sijaitsevat korkeiden tornien sisällä.

Kaupungin keskusta ei ole arkkitehtonisesti kauneudeltaan huonompi kuin Amerikan suurimmat metropolialueet. Muotoilun eleganssin ja modernin rytmin lisäksi kaupunkipanoraamaa koristaa viheralueiden raikkaus, joille on ominaista melko suuret alueet.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.