Miamin suosituimmat nähtävyydet

Miami on todellinen USA:n 1900-luvun lopun elokuvakulttuurin sankari: Rikollisuus draamat, lumoavat tv-sarjat ja monet komediat ovat kaikki tehneet rantakehityksestä legendaarisen turistikaupungin, jonka taloudesta puolet perustuu vierailijoihin, jotka tulevat vierailemaan valokylttien, palmujen ja kultaisen hiekan linnakkeella.

Tästä kaupunkikylästä, jonka taustalla oli niin värikkäitä assosiaatioita, ei kuitenkaan tullut turistimaakuntaa. Päinvastoin: Miami on myös esimerkillinen metropoli, jossa on ainutlaatuisia rakennuksia ja mielenkiintoisia rakennusratkaisuja, joita ei löydy Amerikan suurista kaupungeista. Suurin turistikohde on Miamin esikaupunki - Miami Beach. Lainsäädäntötasolla nämä ovat kaksi eri kuntaa, joita koko maailma ja näiden kaupunkien asukkaat kuitenkin pitävät yhtenä kokonaisuutena.

Tästä syystä Miamin arvo turistille kaksinkertaistuu, koska ennen jälkimmäistä on aina mahdollisuus valita, mitä seuraavana oleskelupäivänä tutkia: tasapainoinen ja sujuvasti virtaava metropoli alueelta toiselle vai karkeampi, pääosaan verrattuna, mutta erittäin monipuolinen ja viehättävä osa, joka sijaitsee legendaarisella rannalla.

Miami Beach

Tämä paikka on Miamin kasvot, jotka tuntevat koko maailma. Jopa maailmankuulut tähdet yöpyvät mieluummin Miami Beachillä kuin rentoutuvat eksoottisissa lomakohteissa, jolloin voit tavata suosikkinäyttelijäsi kadulla tai lähimmässä ravintolassa. Täältä löydät kalleimmat hotellit, mukavimmat rantaosuudet ja useita turisteille houkuttelevia paikkoja, joista joistakin kannattaa keskustella tarkemmin.

1. Bass Museum of Art on hämmästyttävä museo, joka sisältää laajan (kolme tuhatta näyttelyä) kokoelman monenlaisia ​​kulttuuriesineitä: maalauksia , miniatyyrejä, kuvakudoksia, veistoksia ja patsaita. Näiden maalausten syntyaika vaihtelee keskiajalta nykypäivään, mikä nostaa jokaisen esineen hengellisen arvon käsittämättömiin korkeuksiin.

Museolla on aikakehys, johon mennessä sisään pääsee laitokseen ilmaiseksi, mikä vahvistaa sen arvovaltaa budjettimatkailijoiden keskuudessa.

2. Bayside Marketplace on todellinen ostoskuvake Miamissa. Rahaa käyttävän vierailijan eteen avautuu kymmeniä kauppoja, ravintoloita sekä monia viihdepaikkoja: elokuvasalit, peliautomaattihallit, ampumagalleriat ja paljon muuta - tapoja käyttää rahaa jokaiseen makuun.

Tämän ostoskeskuksen tärkeä etu on, että se sijaitsee ulkoilmassa, pakottamatta asiakkaita hikoilemaan ikävässä jonossa toiselle upealle myymälälle, joka on täynnä kuohuvia tarvikkeita tai eksoottisia ruokia.

3. Art Deco -aluetta voidaan kutsua samannimisen arkkitehtonisen tyylin reservaatiksi. Nämä taiteelliset rakennukset kirkkaissa väreissä ovat todellinen runsas ateria epätavallisten nähtävyyksien nälkäisille silmille. Tältä alueelta voi tarttua mihin tahansa: rakennuksiin, jalkakäytäviin, rantojen hengenpelastusmökkeihin, wc-mökkeihin - koko tämä alue ei ole omistettu niinkään aktiiviselle virkistykselle kuin seuraavan maailmannäkemyksen pohtimiseen - kirkkaiden linjojen ja kulmikas rakennusten läpi.

Ja se on vain päiväsaikaan! Yöllä alue muuttuu neonritariksi: baarit, ravintolat ja kahvilat ainutlaatuisella yöohjelmalla avautuvat yömatkailijan eteen.

Miami

Kaupungin suurin osa ei ole enää täynnä nähtävyyksiä, mutta sen alueella on edelleen useita ainutlaatuisia paikkoja, mukaan lukien Wynwoodin kaupunginosa - katumaalausten suojelualue alkuperäisellä elinympäristöllään - kaupungin epäsuotuisalla alueella.

Jokaisen ulkomaisen Miamissa vierailijan tulisi viettää aikaa tämän äärettömän valoisan ja luonnonkauniin alueen kaduilla, varsinkin kun paikallinen kehitys vaikuttaa tähän: siellä on monia erilaisia ​​arvostettuja kauppoja, baareja ja kahviloita, joista suurin osa tietysti toimii. yöllä, kun heillä on kuvia seinillä. avaa toisen tuulen.

Joten Miami vahvistaa lähemmin tarkasteltuna imagoaan kirkkaasta ja mehukkaasta lomakeskuksesta, jonka vierailusta tulisi tulla jokaisen ihmisen matkailuohjelmassa pakollinen kohde. Pääasia on ottaa lisää rahaa, sillä Miamissa voi silti ostaa onnea – vaikkakin ohikiitävää, mutta kirkasta ja mieleenpainuvaa.