Attracties in Los Angeles

Los Angeles is een stad van luxe en welvaart in de VS. Magische stranden, prachtig zonnig weer het hele jaar door, een groot aantal uitgaansgelegenheden trekken miljoenen toeristen van over de hele wereld.

Attracties in Los Angeles:

Griffith Observatory

Dit gebouw is erg populair onder toeristen. Het observatorium bevindt zich in Hollywood en werd in 1935 geopend in art-decostijl. Hier zijn verschillende exposities over de thema's ruimte en ruimtevaart. Op deze geweldige plek zijn zal een onvergetelijke ervaring geven. Op de bovenste verdieping is er een observatiedek met een prachtig uitzicht over de stad. 'S Nachts is dit een aparte fantastische sfeer, de sterren schijnen aan de hemel, de metropool overspoelt met felle lichten beneden.

Universal Studios Hollywood Park

Prachtige plek voor een gezinsvakantie. Een groot aantal attracties dompelen bezoekers onder in hun favoriete films, tekenfilms die hier zijn opgenomen. Tentoonstellingen van tentoonstellingen uit films zullen fans niet onverschillig laten. Geweldig park voor een geweldige tijd.

Getty Center

Het grootste culturele centrum bevindt zich op de top van de Brentwood Hills . Gasten nemen de kabelbaan naar het museum, waar kunstwerken van onschatbare waarde zijn. Hier worden verschillende schilderijen, sculpturen en decorstukken tentoongesteld.

Het grondgebied van het gebouw is omgeven door een prachtige tuin van waaruit een magisch uitzicht op het reservoir van Los Angeles wordt geopend. Fabelachtig mooie zonsondergangen worden weerspiegeld in kristalhelder water.

Los Angeles County Museum of Art

Voor de ingang bevindt zich een indrukwekkend gebouw met verbazingwekkende lichtinstallaties in het centrale deel van de stad. Onder het dak van het gebouw is een ongelooflijke hoeveelheid culturele schatten verzameld van over de hele wereld.

Onschatbare historische tentoonstellingen vullen de hoeken van het museum. Bijna alle tijdperken en wereldculturen zijn hier vertegenwoordigd. Elk item heeft zijn eigen geschiedenis en dompelt onder in de antieke wereld. Een uniek gevoel blijft in de ziel, alsof hij alle tijdperken van deze wereld heeft bezocht.

Santa Monica Pier

De pier, beroemd over de hele wereld, is een favoriete plek voor inwoners en gasten van de stad. Elke toerist droomt ervan deze plek te bezoeken en een foto te maken met een bord dat het einde van de legendarische snelweg 66 aangeeft. Fantastische zonsopgangen en zonsondergangen raken de kern.

Los Angeles is de entertainmenthoofdstad van de wereld.

De prachtige stad trekt aan met zijn luxe, zijn onbeschrijfelijke sfeer. Je kunt hier niet komen en ontevreden zijn. Een onvergetelijke stad met een verscheidenheid aan recreatie, met veel geweldige plaatsen om te bezoeken.