Detroit - de noordelijke stad van de Verenigde Staten, waar je de schoonheid van de Grote Meren kunt voelen

Detroit ligt in het noordelijke deel van de Verenigde Staten en is de grootste haven aan de rivier met dezelfde naam , die uitmondt in de prachtige Grote Meren. De stad heeft een ontwikkeld vervoersnetwerk en vele industrieën, waaronder engineering en scheepsbouw. Het verleden van de stad is nauw verbonden met de bloeiende auto-industrie en tot op de dag van vandaag speelt autotechnologie een grote rol in het stadsleven.

Autostad

De moderne metropool ligt in de schilderachtige omgeving van ​​Michigan. De voormalige autohoofdstad organiseert nog steeds tentoonstellingen van de meest populaire automerken. Het was hier dat de bekende richting van muziek - techno - begon.

De stad wordt vaak een spookplaats genoemd vanwege de vele verlaten gebouwen, huizen en bedrijven. Maar de stad ontwikkelt zich nog steeds en in het zakelijke deel zijn er veel zakencentra en grote kantoren. Helaas leeft Detroit geen rustig en afgemeten leven, en net als in de afgelopen decennia gedijen misdaad en misdaad daarin goed. Op deze plek kan voor een lage prijs onroerend goed worden gekocht en het kost niet veel geld om hierheen te verhuizen.

De stad van wolkenkrabbers is beroemd om zijn buitenwijken met vele attracties, zoals het interessante Great Lakes Museum, het prachtige Greenfield Park en de meest prestigieuze University of Michigan. De lange waterkant van de stad heeft een enorm aantal modieuze kledingwinkels, hotels en restaurants. Er zijn ook veel uitgaanscentra en parken. Deze plaats is altijd druk en is de meest populaire plaats onder toeristen.

Michigan heeft veel geweldige musea gericht op verschillende gebieden van wetenschap, geschiedenis en kunst. Het Institute of Arts presenteert een echte rijkdom van internationaal belang in de vorm van vele meesterwerken van cultuur en artistiek vakmanschap.

Alle inwoners van de stad werden verliefd op de uitstekende Oosterse Markt, waar u prachtige souvenirs en hoogwaardige boerderijproducten kunt kopen. De stad wordt gedomineerd door de zwarte bevolking, en slechts in een paar gebieden, die zich onderscheiden door vrede en rust, wonen blanke werkende Amerikanen in hele gezinnen.

Attracties in Detroit

Het Henry Ford Museum is gelegen in de buitenwijken en verspreid over een groot gebied. Het unieke museum toont op levendige wijze de uitmuntendheid van de Amerikaanse auto-ontwikkeling in verschillende secties en paviljoens met voorbeelden van verschillende merken en modellen. Hier kun je moderne en oude meesterwerken zien, indrukwekkend qua design en unieke prestaties.

Het Renaissance Centrum maakt indruk met zijn moderne architectuur en de grootsheid van de majestueuze wolkenkrabbers die het hele complex vormen. Het architecturale ensemble siert de oever van de rivier en verschillende winkels, hotels, restaurants, sportscholen en bedrijfskantoren bevinden zich in de hoge torens.

Het stadscentrum doet qua architectonische schoonheid niet onder voor de grootste stedelijke gebieden van Amerika. Naast de elegantie van design en modern ritme, is het stadspanorama versierd met de frisheid van groene gebieden, die zich onderscheiden door vrij grote territoria.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.