Loading icon

Attraksjoner og aktiviteter i Dubai

Dubai er en fascinerende by med mange aktiviteter og attraksjoner for alle. Enten du vil komme deg bort fra byen og utforske ørkenen eller dykking av dykking, har Dubai noe spesielt for alle her. En av de beste måtene å utforske dubai er ved å ta en halvdagsturné. Disse turene tar deg forbi alle Dubais ikoniske landemerker og gir en innsiktsfull reise gjennom den fascinerende historien.

>

sightseeing -turer

Sightseeing -turer i Dubai tilbyr besøkende et unikt perspektiv av byen. Disse kan variere fra dagsturer som besøker noen ikoniske landemerker til mer romantiske cruise langs Dubais bekker i tradisjonelle trebåter kalt dhows. Mange av disse turene er også inkludert i Go Dubai -kortet , og tilbyr store besparelser på innleggelsesgebyr og en mulighet til å se Dubais høydepunkter til en brøkdel av kostnadene. Veiledet av en ekspert lokal guide som vil dele innsikt i Dubais historie, samt gi nyttige forslag til ting å gjøre og se mens du er i byen, gir disse turene en perfekt måte å spare penger!

>

Dubai sightseeingturer er populært fokusert på noen av de ikoniske landemerkene, for eksempel Burj Khalifa - 882 meter høy og den høyeste bygningen i verden - og luksuriøs Burj Al Arab hvilken ligner et seil på sin egen kunstige øy. Alternativt kan du ta et cruise langs dubai marina for å beundre skyline ovenfra. Mange turer inkluderer også middag og underholdning, slik at du kan få mest mulig ut av tiden din i Dubai.

Opplev et uforglemmelig eventyr ved å ta en luftballongflukt over ørkenen. Ikke bare vil du få en luftig utsikt over byen, men du kan til og med få øye på Hardy Wildlife som fritt-Roaming Gazelles eller Arabian Oryx under flyturen! Et annet flott alternativ er å ta en omvisning i gamlebyen. Dette er et ideelt alternativ for de som ønsker å oppdage mer av området enn de kunne på egen hånd, spesielt nyttig hvis du bor på et av hotellene som ligger der. Denne turen vil bringe deg til alle de viktigste severdighetene som Souks og Dubai Museum .

Food & Drink

Dubai er kjent for sin kulinariske scene, og besøkende i denne byen bør ikke gå glipp av å ta prøver av det livlige kjøkkenet. Fra søte klissete datoer til falafel fra Libanon, Dubais mat tilbyr noe spesielt for alle. Hvis du vil utforske det lokale kjøkkenet, kan du ta en mattur med en ekspertguide. De tar deg med på en autentisk arabisk kulinarisk reise som har tradisjonelle retter og smaker. Opplev 10 unike smaksprøver, fra søt til velsmakende, så vel som drikke, i noen av Dubais topprestauranter. I tillegg kan du tilbringe en hyggelig dag med en vennlig lokal vert som vil dele alt om Dubais kultur og historie med deg!

>

manousheh , en populær rett i Dubai, er en utvidet flatbrød fylt med Akkawiost og olivenolje. Dette gir en utmerket frokostrett når den er sammenkoblet med hakket lam eller søt syltetøy. En annen populær mat i Dubai er Esh Asaraya, et søtt brød med en nesten ostekake-lignende tekstur som serveres på de fleste spisesteder over hele byen. Det er populært blant både lokalbefolkningen og besøkende - absolutt verdt å prøve! Uansett om du er i humør for en uformell natt ute eller en elegant matopplevelse, har Dubai noe som passer alles smak og budsjett. Fra barer og restauranter i verdensklasse gjemt bort på ikoniske steder til rimeligere spisesteder, er det noe her for alle i Dubai.

>

Burj Khalifa

Burj Khalifa
, med sin fantastiske utsikt over den persiske gulfen, er et ikonisk Dubai -landemerke. Det tilbyr kontorer, boligenheter og luksuriøse restauranter-pluss at den har verdens høyeste observasjonsdekke (555 meter), og gir besøkende en sjanse en gang i livet til å være vitne til dette ruvende Marvel på nært og personlig. Hvis du planlegger å besøke Burj Khalifa, er det første trinnet å kjøpe billetten din på nettet. Å gjøre det muliggjør hurtig inntreden i observatoriet uten å stå i kø.

>

På toppen av Burj Khalifa kommer billetter i to varianter, general eller himmel (tar deg opp til nivå 148 på toppen av verdens høyeste observasjonsdekk). Begge billettene tilbyr fantastisk utsikt over byen, ørkenen og havet fra en utrolig høyde på 452 meter. Bortsett fra den fantastiske utsikten, vil du glede deg over en multimedia-presentasjon om Dubais historie, og hvis du føler deg modig nok, kan du kikke gjennom banebrytende teleskoper. Denne opplevelsen er ganske populær, og selv om den kanskje ikke er billig, er det absolutt verdt det hvis du vil ha et eksklusivt perspektiv av Dubai.

>

Opplev Burj Khalifa ved solnedgang for en uforglemmelig utsikt, selv om disse timeslots har en tendens til å være dyrere enn ikke-prime. Sørg for å reservere billettene dine på forhånd for å sikre at du ikke går glipp av denne uforglemmelige muligheten! Hvorfor ikke kombinere din Burj Khalifa -tur med et Dhow -cruise langs Dubai Creek eller en eventyrlig ørkensafari? Eller ta en dagstur ut til Palm Jumeirah? Enten du reiser alene eller med venner, er det mange spennende Dubai -utflukter tilgjengelig!

>

Jumeirah Beach Residence

Jumeirah Beach Residence
(JBR), som ligger på Dubais strandfront, er et levende nabolag med mye å gjøre. Det er et av byens beste steder for shopping, å spise og slappe av med fantastisk utsikt over Palm Jumeirah og Dubais skyline. I helger og høytider blir turen, nabolagets viktigste promenade, et knutepunkt for aktivitet. Det gir en hyggelig spasertur tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen med fantastisk utsikt. Videre er turen avgrenset av flere fremtredende hoteller som gir besøkende direkte tilgang til Dubais siste detaljhandel, servering og underholdningssteder.

Det er et vell av attraksjoner og aktiviteter å glede seg over, for eksempel Aquaventure Water Park, Wild Wadi Water Park og Global Village. Eller for noe mer avslappet, ta trikken til Mall of the Emirates, Burj Khalifa eller Al Habtoor Tower for litt sightseeing. Familier som søker en spennende ferie ved stranden, bør gjøre JBR til deres must-besøk. Det tilbyr mange aktiviteter for både voksne og barn, i tillegg til mange restauranter, barer og butikker for å holde alle opptatt.

Når du leter etter et feriested å bo på i JBR, er Sheraton et utmerket alternativ. Det kan skilte med mange fasiliteter som barneklubben, store bassengene og treningsfasilitetene - selv om det kan være dyrere enn andre alternativer i nærheten, har det en fin avslappet atmosfære som appellerer til mange besøkende. Sheraton er kanskje litt ute av veien, men det er vel verdt den ekstra kostnaden for familievennlige fasiliteter og førsteklasses beliggenhet på Jumeirah Beach. I tillegg, takket være sin nærhet til Dubai metrostasjon og strender i nærheten, kan gjestene lett utforske andre deler av Dubai uten for mye krefter.

Miracle Garden

Dubais verdens største naturlige blomsterhage er en må-besøk attraksjon som ikke bør gå glipp av noen besøkende reiserute. Denne botaniske vidunderen dekker 72 000 kvadratmeter, og tiltrekker seg millioner av besøkende årlig. Ingen tur til Dubai ville være komplett uten å besøke Miracle Garden, et fortryllende blomsterparadis med mange aktiviteter for både voksne og barn. For å få mest mulig ut av opplevelsen din på Miracle Garden , anbefales det at du forhåndsbestiller billetter på forhånd for å slå de lange køene og maksimere tiden din der.

Miracle Garden, som ligger like sør for sentrum, tiltrekker seg millioner av besøkende årlig. Med hjerteformede tunneler, livlige fe slott og til og med Mickey Mouse å utforske, er det aldri et kjedelig øyeblikk her! En av de beste måtene å få mest mulig ut av tiden din på Miracle Garden er ved å bestille en tur som inkluderer overføringer.

Å gjøre det vil spare deg fra å måtte ordne transport selv, slik at du kan fokusere på å nyte dagen i parken uten å bekymre deg for å finne transport mellom stedene.

Miracle Garden's Hearts Passage er en må-se-attraksjon. Her finner du vegger formet som blomster i form av hjerter - et idyllisk sted for par eller bryllupsreise for å få romantiske bilder tatt. For litt utendørs moro, sjekk ut Trampoline Park! Den har 12 skreddersydde trampoliner for barn - noe som gjør det til et flott alternativ for familier med yngre barn som en flott aktivitet å gjøre sammen. Ikke gå glipp av blomsterklokken på Miracle Garden, med 15 meter høyt av ekte blomster og planter laget til en imponerende klokke. Designene og blomstene varierer sesongmessig, noe som gjør dette til et must for alle besøkende.