Attraksjoner i Los Angeles

Los Angeles er en by med luksus og velstand i USA. Magiske strender, fantastisk solfylt vær hele året, et stort antall underholdningssteder tiltrekker seg millioner av turister fra hele verden.

attraksjoner i Los Angeles:

Griffith Observatory

Denne bygningen er veldig populær blant turister. Observatoriet ligger i Hollywood og ble åpnet i 1935, i art deco-stil. Her er ulike utstillinger fra temaene rom og astronautikk. Å være på dette fantastiske stedet vil gi en uforglemmelig opplevelse. I toppetasjen er det et observasjonsdekke med vakker utsikt over byen. Om natten er dette en egen fabelaktig atmosfære, stjernene skinner på himmelen, metropolen flommer over av skarpe lys under.

Universal Studios Hollywood Park

Fantastisk sted for familieferie. Et stort antall attraksjoner fordyper besøkende i favorittfilmene deres, tegneserier som ble filmet her. Utstillinger av utstillinger fra filmer vil ikke la fansen være likegyldig. Flott park for en flott tid.

Getty Center

Det største kultursenteret er på toppen av Brentwood Hills . Gjestene tar taubanen til museet, som rommer uvurderlige kunstverk. Ulike malerier, skulpturer, dekorgjenstander er utstilt her.

Bygningens territorium er omgitt av en praktfull hage hvorfra en magisk utsikt over Los Angeles-reservoaret åpner seg. Fantastisk vakre solnedganger reflekteres i krystallklart vann.

Los Angeles County Museum of Art

En imponerende bygning med fantastiske lysinstallasjoner foran inngangen ligger i den sentrale delen av byen. Under taket på bygget er det en utrolig mengde kulturskatter samlet fra hele verden.

Vurderlige historiske utstillinger fyller hjørnene av museet. Nesten alle tidsepoker og verdenskulturer er representert her. Hver gjenstand har sin egen historie og fordyper seg i den antikke verden. En unik følelse forblir i sjelen, som om han hadde besøkt alle denne verdens epoker.

Santa Monica Pier

Kaien, kjent over hele verden, er et yndet sted for innbyggere og gjester i byen. Hver turist drømmer om å besøke dette stedet, og ta et bilde med et skilt som indikerer slutten av den legendariske motorveien 66. Fantastiske soloppganger og solnedganger berører kjernen.

Los Angeles er underholdningshovedstaden i verden.

Den fantastiske byen tiltrekker seg med sin luksus, sin ubeskrivelige atmosfære. Du kan ikke komme hit og være misfornøyd. En uforglemmelig by med en rekke rekreasjonsmuligheter, med mange fantastiske steder å besøke.