Toppattraksjoner i Miami

Miami er en sann helt fra slutten av det 20. århundres filmkultur i USA: Crime dramaer, glamorøse TV-serier og mange komedier har alle gjort havnefronten til en legendarisk turistby, der halvparten av økonomien er basert på besøkende som kommer for å besøke bastionen av neonskilt, palmer og gyllen sand.

Men denne urbane bebyggelsen, med så fargerike assosiasjoner bak seg, ble ikke en turistprovins. Snarere tvert i mot: Miami er også en eksemplarisk metropol med unike bygninger og interessante byggeløsninger som ikke finnes i store amerikanske byer. Den viktigste turistinteressen er forstaden Miami - Miami Beach. På lovnivå er dette to forskjellige kommuner, som imidlertid av hele verden og innbyggerne i disse byene anses som en helhet.

På grunn av dette dobles verdien av Miami for en turist, for før sistnevnte er det alltid et valg om hva du skal utforske neste dag av oppholdet: en balansert og jevnt flytende metropol fra område til område eller en grovere, sammenlignet med hoveddelen, men en ekstremt mangfoldig og attraktiv del, som ligger på den legendariske stranden.

Miami Beach

Dette stedet er ansiktet til Miami, som er kjent for hele verden. Selv verdenskjente stjerner foretrekker å bo i Miami Beach fremfor å slappe av på eksotiske feriesteder, som lar deg møte favorittskuespilleren din på gaten eller i nærmeste restaurant. Her er de dyreste hotellene, de mest komfortable strandseksjonene og flere attraktive steder for turister, hvorav noen er verdt å snakke mer detaljert om.

1. The Bass Museum of Art er et fantastisk museum som inneholder en omfattende (tre tusen utstillinger) samling av et bredt utvalg av kulturelle gjenstander: malerier , miniatyrer, billedvev, skulpturer og statuer. Tidsperioden for opprettelsen av disse maleriene varierer fra middelalderen til i dag, noe som hever den åndelige verdien av hvert objekt til utenkelige høyder.

Museet har en tidsramme, når du kommer inn, kan du gå inn i institusjonen gratis, noe som styrker autoriteten blant budsjettreisende.

2. Bayside Marketplace er et ekte shoppingikon i Miami. Dusinvis av butikker, restauranter, samt mange underholdningssteder åpner foran besøkende som er klar til å bruke penger: kinosaler, saler med spilleautomater, skytegallerier og mye mer - måter å bruke penger for enhver smak.

Et viktig pluss med dette kjøpesenteret er at det ligger i friluft, uten å tvinge kundene til å svette i en kjedelig kø for nok en fantastisk butikk full av glitrende tilbehør eller eksotisk mat.

3. Art Deco-distriktet kan kalles en reserve av den arkitektoniske stilen med samme navn. Disse kunstneriske bygningene i lyse farger er et skikkelig solid måltid for øynene som er sultne på uvanlige severdigheter. Du kan ta tak i dette området for hva som helst: for bygninger, for fortau, for badevakthytter på strendene, for toaletthytter - hele dette området er ikke så mye viet til aktiv rekreasjon som til kontemplasjon av den neste visjonen om verden - gjennom lyse linjer og kantete bygninger.

Og det er bare på dagtid! Om natten forvandles distriktet til en neon-ridder: barer, restauranter og kafeer med et unikt nattprogram åpner seg før nattreisende.

Miami

Hoveddelen av byen er ikke lenger full av severdigheter, men den har fortsatt flere unike steder på sitt territorium, inkludert Wynwood-distriktet - en reserve av gatemalerier i deres opprinnelige habitat - et vanskeligstilt område av byen.

Alle utenlandske besøkende til Miami bør tilbringe tid på gatene i dette uhyre lyse og naturlige området, spesielt siden den lokale utviklingen bidrar til dette: det er mange forskjellige prestisjetunge butikker, barer og kafeer, hvorav de fleste selvfølgelig fungerer om natten, når de har bilder på veggene. åpner en ny vind.

Så, Miami, ved nærmere undersøkelse, bekrefter bildet av et lyst og saftig feriested i sin fylde, et besøk som burde bli en obligatorisk del av turistprogrammet til enhver person. Det viktigste er å ta mer penger, for i Miami kan du fortsatt kjøpe lykke - om enn flyktig, men lyst og minneverdig.