Detroit - den norra staden i USA, där du kan känna skönheten i de stora sjöarna

Detroit ligger i norra delen av USA och är den största hamnen vid floden med samma namn , som mynnar ut i de vackra stora sjöarna. Staden har ett utvecklat transportnät och många industrier, inklusive ingenjörs- och varvsindustrin. Stadens förflutna är nära kopplat till den blomstrande bilindustrin och än i dag spelar bilteknik en stor roll i stadslivet.

Bilstad

Den moderna metropolen ligger i det natursköna området Michigan. Den tidigare bilhuvudstaden organiserar fortfarande utställningar av de mest populära bilmärkena. Det var här som musikens välkända riktning - techno - började.

Staden kallas ofta för en hemsökt plats på grund av dess många övergivna byggnader, hus och företag. Men ändå utvecklas staden och i dess affärsdel finns många affärscentra och stora kontor. Tyvärr lever Detroit inte ett lugnt och mätt liv, och liksom tidigare decennier frodas kriminalitet och kriminalitet i det. På denna plats kan fastigheter köpas till ett lågt pris och det krävs inte mycket pengar för att flytta hit.

Skyskrapornas stad är känt för sina förorter med många attraktioner, såsom det intressanta Great Lakes Museum, vackra Greenfield Park och det mest prestigefyllda University of Michigan. Den långa vattnet i staden har ett stort antal fashionabla klädbutiker, hotell och restauranger. Det finns också många nöjescentra och parkområden. Det här stället är alltid trångt och är det populäraste stället bland turister.

Michigan har många fantastiska museer fokuserade på olika områden av vetenskap, historia och konst. Institute of Arts presenterar en verklig rikedom av internationell betydelse i form av många mästerverk av kultur och konstnärligt hantverk.

Alla medborgare i staden blev förälskade i den utmärkta östra marknaden, där du kan köpa vackra souvenirer och gårdsprodukter av hög kvalitet. Staden domineras av den svarta befolkningen, och bara i ett fåtal områden, som utmärks av fred och lugn, bor vita arbetande amerikaner i hela familjer.

Sevärdheter i Detroit

Henry Ford Museum ligger i förorterna och sprids över ett stort område. Det unika museet visar på ett livligt sätt upp excellens av amerikanska fordonsframsteg i en mängd olika sektioner och paviljonger med exempel på olika märken och modeller som visas. Här kan du se moderna och antika mästerverk, imponerande i design och unik prestanda.

Renaissance Center imponerar med sin moderna arkitektur och storheten hos de majestätiska skyskrapor som utgör hela komplexet. Den arkitektoniska ensemblen pryder flodstranden och flera butiker, hotell, restauranger, gym och företagskontor finns inne i de höga tornen.

Stadens centrum är inte sämre i sin arkitektoniska skönhet än de största storstadsområdena i Amerika. Förutom designens elegans och moderna rytm, är stadens panorama dekorerad med friskheten i grönområden, som utmärker sig av ganska stora territorier.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.