Toppattraktioner i Miami

Miami är en sann hjälte från det sena 1900-talets filmkultur i USA: Crime dramer, glamorösa tv-serier och massor av komedier har alla gjort strandpromenaden till en legendarisk turiststad, vars ekonomi till hälften baseras på besökare som kommer för att besöka bastionen av neonskyltar, palmer och gyllene sand.

Denna stadsbygd, med så färgglada associationer bakom sig, blev dock ingen turistprovins. Snarare tvärtom: Miami är också en exemplarisk metropol med unika byggnader och intressanta bygglösningar som inte går att hitta i amerikanska storstäder. Det främsta turistintresset är förorten Miami - Miami Beach. På lagstiftningsnivå är det två olika kommuner, som dock av hela världen och invånarna i dessa städer anses vara en helhet.

På grund av detta fördubblas värdet av Miami för en turist, för innan det senare finns det alltid ett val av vad man ska utforska nästa dag av vistelsen: en balanserad och smidigt flödande metropol från område till område eller en tuffare, i jämförelse med huvuddelen, men en extremt mångsidig och attraktiv del, belägen på den legendariska stranden.

Miami Beach

Denna plats är ansiktet utåt för Miami, som är känt för hela världen. Även världsberömda stjärnor föredrar att stanna i Miami Beach framför att koppla av på exotiska resorter, vilket gör att du kan träffa din favoritskådespelare på gatan eller i närmaste restaurang. Här finns de dyraste hotellen, de bekvämaste strandsektionerna och flera attraktiva platser för turister, varav några är värda att prata mer om.

1. The Bass Museum of Art är ett fantastiskt museum som innehåller en omfattande (tre tusen utställningar) samling av en mängd olika kulturföremål: målningar , miniatyrer, gobelänger, skulpturer och statyer. Tidsperioden för skapandet av dessa målningar varierar från medeltiden till idag, vilket höjer det andliga värdet av varje föremål till otänkbara höjder.

Museet har en tidsram, när du går in som du kan komma in på institutionen gratis, vilket stärker dess auktoritet bland budgetresenärer.

2. Bayside Marketplace är en sann shoppingikon i Miami. Dussintals affärer, restauranger, liksom många nöjesställen öppnar framför besökaren som är redo att spendera pengar: biografsalar, salar med spelautomater, skjuthallar och mycket mer - sätt att spendera pengar för alla smaker.

Ett viktigt plus med denna galleria är att den ligger utomhus, utan att tvinga kunderna att svettas i en tråkig kö till ännu en fantastisk butik full av glittrande tillbehör eller exotisk mat.

3. Art déco-distriktet kan kallas en reserv av den arkitektoniska stilen med samma namn. Dessa konstnärliga byggnader i ljusa färger är en riktig rejäl måltid för ögonen som är sugna på ovanliga sevärdheter. Du kan ta tag i det här området för vad som helst: för byggnader, för trottoarer, för badvaktsstugor på stränderna, för toalettstugor - hela detta område ägnas inte så mycket åt aktiv rekreation som till kontemplation av nästa vision av världen - genom ljusa linjer och kantiga byggnader.

Och det är bara under dagen! På natten förvandlas distriktet till en neonriddare: barer, restauranger och kaféer med ett unikt nattprogram öppnar upp inför nattresenären.

Miami

Den största delen av staden är inte längre full av sevärdheter, men den har fortfarande flera unika platser på sitt territorium, inklusive Wynwood-distriktet - ett reservat av gatumålningar i deras ursprungliga livsmiljö - ett missgynnat område i staden.

Varje utländsk besökare till Miami bör tillbringa tid på gatorna i detta oerhört ljusa och naturliga område, särskilt eftersom den lokala utvecklingen bidrar till detta: det finns många olika prestigefyllda butiker, barer och kaféer, varav de flesta, naturligtvis, fungerar på natten, när de har bilder på väggarna. öppnar upp en andra vind.

Så, Miami, vid närmare granskning, bekräftar sin bild av en ljus och saftig semesterort i dess fullhet, ett besök som borde bli en obligatorisk post i varje persons turistprogram. Huvudsaken är att ta mer pengar, för i Miami kan du fortfarande köpa lycka - om än flyktig, men ljus och minnesvärd.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.