Loading icon

Escape the City: Unohtumattomia päiväretkiä Montrealista

Montreal, Quebecin kosmopoliittinen kaupunki, käyttää ainutlaatuista vanhan ja uuden yhdistelmää kiehtovalla tavalla. Tämä Pariisin muistoja herättävä viehättävä helmi loistaa mukulakivikatuistaan, Notre-Damen basilikasta ja monista muista. Silti houkuttelevuus lähteä kaupungin ulkopuolelle ja kokea ympäröivän kuvankauneus on kiistaton. Upeista maisemista, kansallispuistoista ja viehättävistä pikkukaupungeista alkaen siellä on paljon ihastuttavia pysäkkejä vierailijoille, jotka etsivät unohtumattomia päiväretkiä Montrealista. Tässä on joitain suosituksia niille, jotka haluavat pitää tauon kaupungin hälinästä.

Mont-Tremblant

Kahden tunnin ajomatkan päässä Montrealista sijaitseva Mont-Tremblant on seikkailun ja luonnon ystävien paratiisi. Talvella lumiset vuorenhuiput tarjoavat täydellisen hiihtomatkan. Kesäisin ulkoilumahdollisuuksiin kuuluu vaellus, maastopyöräily ja golf. Voit myös käydä ostoksilla kylässä tai matkustaa panoraamagondolilla huipulle. Tässä on sijainti Google Mapsissa.

1001guiden opastetuilla kierroksilla Montrealissa kauniisti suunnitelluista retkistä Mont-Tremblantin kaltaisiin paikkoihin tulee sujuva kokemus, mikä säästää sinua logistiikan suunnittelussa itse.

Ottawa

Kanadan pääkaupunki Ottawa on vain noin kahden tunnin matkan päässä Montrealista. Tämä historian ja arkkitehtuurin ystävien paratiisi tarjoaa rikkaan kurkistuksen Kanadan perintöön. Sen vertaansa vailla olevan museokokoelman, kuten Kanadan sotamuseon ja loistavien gallerioiden, ansiosta voit viettää koko päivän uppoutuen maan kiehtovaan historiaan ja kulttuuriin.

Varmista, että vierailet parlamenttikukkulalla ja nauti lumoavasta valoshowsta kesällä ja talvisin voit luistella Rideaun kanavalla. Täältä löydät Ottawan Google Mapsista.

Itäiset kunnat

Itäiset kylät ovat täynnä reheviä maisemia, viinitarhoja ja viehättäviä kyliä. Paikat, kuten Magog ja Sutton, tarjoavat erinomaista gastronomiaa, pienpanimoita ja antiikkiliikkeitä. Townships ovat erityisesti unelma viinin ystäville, kiitos Viinireitin, joka kokoaa yhteen yli kaksikymmentä viinitarhaa - kaikki asetettu lumoavalle panoraamalle.

Koska alue on hajallaan, opastetusta kierroksesta voi olla hyötyä. 1001guide tarjoaa kattavia retkiä Kanadassa, jotka sisältävät ikimuistoisia vierailuja useille sivustoille.

Quebecin kaupunki

Quebec City on Pohjois-Amerikan ainoa muurien ympäröimä kaupunki ja Unescon maailmanperintökohde, joten se on syvästi romanttinen ja historiallinen. Vanhan Quebecin mukulakivikadut, lumoava Château Frontenac tai Dufferin Terracen inspiroivat näkymät jättävät sinut valloittamaan.

Päiväretki Quebec Cityyn ei olisi täydellinen ilman perinteistä quebecoisin ruokaa tai vierailua talvikarnevaalin aikana. Tässä on sijaintilinkki Google Mapsissa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Montreal sijaitsee innostavan alueen sydämessä, täydellisesti tutkittavaksi. Jotta saat siitä parhaan hyödyn, harkitse opastettua kierrosta 1001guidelta. Heidän poikkeukselliset paikalliset oppaansa eivät vain auta sinua navigoimaan, vaan tarjoavat myös yksityiskohtaisen kontekstin paikoista, mikä parantaa matkan kokonaiskokemusta.