1001guide Blog

Ferie i Bangladesh

Ferie i Bangladesh

Bangladesh er et land, der ikke får nok opmærksomhed. Det er let at glemme denne forskellige nation, når du planlægger din næste ferie, men det er værd at overveje for dens rige historie, smukke landskaber og venlige mennesker.

Island - et land med uforglemmelige rejser

Island - et land med uforglemmelige rejser

Island er et land i Nordatlanten, og det er en ø-nation. Det har et areal på 103.000 kvadratkilometer og en befolkning på 334.000 mennesker. Island vil med sikkerhed ikke være på alles bucket-liste, men det burde det være.

Attraktioner og aktiviteter i Dubai

Attraktioner og aktiviteter i Dubai

Dubai er en betagende by med masser af aktiviteter og attraktioner for alle. Uanset om du vil komme væk fra byen og udforske ørkenen eller gå dykning, har Dubai noget specielt for alle her. En af de bedste måder at udforske Dubai er ved at tage en halvdagstur.

Vidunderlige Amsterdam

Vidunderlige Amsterdam

Amsterdam er en by fyldt med fængslende historier, betagende kunst og arkitektur, der har bestået i århundreder. Det er en destination, der appellerer til både unge og gamle. Hvis du leder efter en afslappende dag eller weekend, er denne 700 år gamle hovedstad det ideelle sted at slappe af. Derudover kan den prale af nogle af Europas mest fængslende seværdigheder.

Top 5 attraktioner i Frankrig

Top 5 attraktioner i Frankrig

Rejsende fra hele verden søger at besøge dette land, kendt for sin romantik og sine traditioner.

7 berømte vartegn i Indonesien

7 berømte vartegn i Indonesien

Der er så mange øer i Indonesien, at selv eksperter ikke er sikre på, hvor mange der er. Øerne i Republikken Indonesien strækker sig over 5120 kilometer fra øst til vest. 300 etniske grupper taler mere end 740 sprog og dialekter. Selvom de fleste kun kender til Bali, er der mange flere fantastiske attraktioner i hele landet.

Danmarks vartegn

Danmarks vartegn

Danmark betragtes som et af de smukkeste lande i Europa. Talrige monumenter med en århundreder gammel historie og fantastiske landskaber tiltrækker rejsende.

Tur til Amsterdam

Tur til Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i det lille europæiske land Holland. Byen er lille - efter "metropolitan" standarder - omkring 850 tusinde mennesker bor. Men i dag er det en af de prioriterede destinationer for rejsende.

10 fascinerende ting at lave i Santa Ana, Los Angeles

10 fascinerende ting at lave i Santa Ana, Los Angeles

Julemanden har sin egen charme. Her kan du finde det lokale Disneyland og Knotts Berry Farm i nordvest, samt den berømte Huntington Beach og Newport Beach i syd. Den spanske opdagelsesrejsende Don Gaspar de Portola opkaldte Santa Ana efter Saint Anne i 1769.

Hvad skal man se på en dagstur til Angkor, Cambodja

Hvad skal man se på en dagstur til Angkor, Cambodja

Angkor var hovedstaden i Khmer-imperiet, der blomstrede fra omkring det 9. til det 15. århundrede. Nu ligger den i smukke, fredfyldte ruiner, der er spredt ud over landskabet. Når du besøger Cambodja, er dette det vigtigste, du skal se.

Ferie i Thailand

Ferie i Thailand

Thailand har etableret sig som en af de mest populære rejsedestinationer, så det følgende er en detaljeret oversigt over populære ferieprovinser.

Turisme i Alperne

Turisme i Alperne

Bjergturisme vinder mere og mere popularitet hvert år. Det mest populære sted, der besøges af elskere af bjerg- og skiturisme, er Alperne. Alperne er et helt system af bjerge i Europa. De mest populære lande, der besøges af turister, er Østrig og Schweiz.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.