Loading icon

Minne mennä perheen kanssa Gold Coastissa

Gold Coast on rannikkokaupunki Kaakkois-Queenslandin alueella Australiassa. Se tunnetaan nimellä "Sunshine State", ja sen väkiluku on arviolta yli 2 miljoonaa ihmistä, mukaan lukien sekä paikalliset että turistit. Kaupungilla on niin paljon tarjottavaa perheille kuin yksittäisille matkailijoille! Katso alla, mitä Gold Coastilla on tarjottavanaan ja mitä voit käydä vuokra-autolla Australiassa:

Kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä

Yksi parhaista asioista Gold Coastilla vieraillessasi on, että voit kokea niin monia erilaisia kulttuureja. Siellä on museoita, gallerioita ja näyttelyitä. Voit myös oppia paikallisista ihmisistä kävelemällä heidän naapurustojensa läpi tai nauttimalla heidän maistaan peräisin olevaa ruokaa ravintoloissa ympäri kaupunkia.

Tässä on joitain suosikkikulttuuripaikoistamme:

>
  • Gold Coast Art Gallery (71 Merrimac Street) tarjoaa taidenäyttelyitä ympäri vuoden, jotka tuovat esiin sekä australialaisia että kansainvälisiä taiteilijoita;
  • Queensland Museum (140 Southbank Boulevard) esittelee kaikkea dinosauruksista aboriginaalien kulttuuriin;
  • National Maritime Museum (Barcaldine Drive) sisältää paljon merenkulun historiaan liittyviä esineitä;

Historiallisia sivustoja ovat:

Gold Coast History Makers -kiertue, jossa vierailet paikoissa, jotka liittyvät kuuluisiin ihmisiin, jotka ovat asuneet täällä vuosien ajan, kuten näyttelijä Paul Hogan tai laulaja Daryl Braithwaite!

< strong>kiertoajelut

  • Gold Coast Hinterland Tour
  • Gold Coast Tropical North Tour
  • Gold Coast Kaupunkikierros

Gold Coast Surfside Tour

Gold Coast Surf & Snorkkelikierros *Scenic Drive (Surfers Paradisista sisämaahan) – tunnin mittainen ajomatka Australian kauneimpien maisemien läpi. Se on ihanteellinen tapa saada tunnetta siitä, mitä tällä Queenslandin osalla on tarjota ilman, että sinun tarvitsee viettää tuntikausia ajaessasi. Matkan varrella on myös paljon pysäkkejä, joissa voit ottaa valokuvia tai vain nauttia auringosta! Jos etsit jotain seikkailunhaluisempaa kuin vain liikenteessä istumista, miksi et lähtisi jollekin mahtavista retkistämme? Tiimimme jäsenet haluaisivat vain esitellä suosikkiosia Australiasta ja antaa samalla käsityksen siitä, mikä tekee niistä niin erikoisia!


Teemakierrokset

Teemakierrokset ovat loistava tapa tutustua kaupunkiin, oppia sen historiasta, kulttuurista ja luontoon.

Opi Gold Coastin värikkäästä menneisyydestä tekemällä yksi historiallisista retkistämme. Aboriginaalien historiasta eurooppalaisiin asutuksiin ja muuallekin saat selville, kuinka tämä kaunis alue syntyi.

Nauti kulttuurikokemuksesta yhdellä monista retkistämme monikulttuurisuuden läpi toiminnassa markkinoilla tai festivaaleilla ympäri vuoden. Voit jopa vierailla kaupunkiemme kuuluisissa teemapuistoissa, kuten Dreamworldissä tai Sea Worldissa!

Jos etsit jotain luonnollisempaa, niin mikset kokeilisi eko-seikkailukierrosta? Nämä vievät sinut Australian upeimpien kansallispuistojen läpi, joissa on runsaasti villieläimiä joka kulman takana!

Päivämatkat

kulta Rannikko on loistava paikka vierailla. Perheille, ystäville ja pariskunnille on monia nähtävyyksiä yhdessä. Alueella on monia upeita yöpymispaikkoja, ja lomallasi on paljon tekemistä.

On myös syytä huomata, että sää tässä Australian osassa on yleensä lämmin ympäri vuoden, joten voit nauttia lomastasi. matkusta mihin aikaan vuodesta tahansa!

Venematkat

Veneretki on täydellinen tapa tutustua Gold Coastin luonnonkauneuteen läheltä ja henkilökohtaisesti. Rantaviivasta voit ihailla upeita rantoja, karuja kallioita ja reheviä sademetsiä. Mutta veneessä pääset vieläkin lähemmäksi luontoa – se on melkein kuin olisi osa sitä!

Veneretkiä on saatavilla kaiken ikäisille ja taitotasoisille lapsille suunnatuista aloittelijoille suunnatuista meloaveneistä luksusaluksiin, jotka tarjoavat samppanjaaamiaisia ja cocktailristeilyjä aikuisille (ja kaikkea siltä väliltä). Hinnat vaihtelevat riippuen siitä, millaisen kokemuksen haluat: jotkut matkat ovat ilmaisia; toiset maksavat satoja tai jopa tuhansia dollareita per henkilö. Useimmat matkat kestävät 45 minuutista kahteen tuntiin; Jotkut yritykset tarjoavat kuitenkin haluttaessa pidempiä, jopa kahdeksan tunnin mittaisia retkiä (näitä ei yleensä suositella, elleivät matkustajat sitä erikseen pyydä).

Luonto ja seikkailu

Gold Coastissa on monia kansallispuistoja ja luonnonsuojelualueita, joten se on täydellinen paikka luonnon ystäville. On olemassa lukuisia paikkoja, joissa voit vaeltaa, uida ja tutkia. Jos etsit seikkailua perheen kanssa, älä etsi kauempaa kuin nämä viisi paikkaa!

Kulinaaria ja yöelämä

Ruokailuvaihtoehdot: >

Gold Coast tunnetaan kala- ja äyriäisruoistaan, joten jos etsit kaupungin tuoreinta kalaa ja sipsejä, älä etsi kauempaa kuin Surfers Paradise. On myös paljon upeita ravintoloita, joissa tarjoillaan aasialaisia ruokia sekä eurooppalaisia ruokia, kuten pizzaa ja pastaa. Jos perheesi rakastaa meksikolaista ruokaa, tutustu La Bambaan tai Chiquitoon! Ja jos he pitävät enemmän voileipistä ja hampurilaisista, vieraile yhdessä vilkkaan Main Streetin monista kahviloista.


Yöelämän vaihtoehdot:

Illallisen jälkeen yhdessä näistä upeista ravintoloista Surfers Paradise Beachfrontilla (tai missä tahansa muualla), suuntaa Cavill Avenuelle nauttimaan juomia rannalla elävän musiikin kera baareissa, kuten Bar Marlinissa. tai QT-hotellin Surfers Bar & Grill. Tai kävele läheisellä Broadbeachilla, jossa on paljon muita paikkoja nauttia iltadrinkki ennen kuin lähdet kotiin pimeän jälkeen – urheiluseuroilta, kuten Australian Rugby League Clubhouse & Function Center, aina Pacific Fair -ostoskeskuksen viihdealueen läpi, kunnes saavut Royal Pines Resort, jossa sen kuuluisien tähtien alla tapahtuu aina jotain.


Gold Coastilla on jokaiselle jotakin

Siellä on jotain kaikille Gold Coastissa. Rannat sopivat erinomaisesti perheille, ja niissä on runsaasti tilaa juosta ja nauttia auringosta. Jos sinulla on lapsia, jotka rakastavat teemapuistoja, on useita vaihtoehtoja, kuten Movie World ja Dreamworld , jotka tarjoavat kaiken ikäisille sopivia kyytejä.


Jos haluat tehdä ostoksia tai käydä gallerioissa, vaihtoehtoja on myös paljon - Southport tunnetaan Queenslandin taiteen pääkaupunkina, joten se on loistava paikka vierailla, jos tämä kiinnostaa perhettäsi eniten! Toinen vaihtoehto on Broadbeach-ostoskeskus, jossa on yli 200 myymälää, mukaan lukien suuria brändejä, kuten H&M ja Myer-tavaratalo, sekä ravintoloita, kuten Nando's Chicken Peri-Peri, joka tarjoilee herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan (ja ne toimittavat!). Jos nämä eivät miellytä, tutustu Gold Coast Hinterland Tour -paketteihin, joissa oppaat esittelevät vierailijoille kauniita maisemia ja pysähtyvät eri paikoissa matkan varrella – nämä retket voivat sisältää lounaan tai illallisen riippuen siitä, kumpi sopii parhaiten tarpeisiisi!

Toivomme, että tämä idealista on inspiroinut sinua suunnittelemaan seikkailuja perheesi kanssa. Gold Coast tarjoaa niin paljon kaikille, kulttuurista ja historiasta seikkailuihin ja luontoon. Halusitpa sitten tutustua veneellä tai kävellen, tarjolla on monia vaihtoehtoja!