Loading icon

Topp 5 attraksjoner i Frankrike

Reisende fra hele verden søker å besøke dette landet, kjent for sin romantikk og tradisjoner.

Eiffeltårnet

Hvis en person ikke har bestemte seg for hvilken attraksjon han skulle besøke, så skulle han dra til Paris. Eiffeltårnet er den mest gjenkjennelige bygningen i hele landet.


Selvfølgelig har tårnet i dag ufattelig berømmelse, men det vakte en gang veldig blandede følelser blant folket i Paris. Mens mange gjester ble overrasket og oppriktig beundret denne bygningen, var flertallet av pariserne mot dette tårnet og prøvde mer enn en gang å få det demontert.

Louvre

Denne bygningen var en gang en ekte festning, og nå brukes den som museum. Det er hundretusenvis av gamle og moderne utstillinger her. Det er bemerkelsesverdig at besøkende bare kan se 35 tusen utstillinger. Årsaken til dette er mangel på plass, og noen utstillinger krever generelt separate lagringsbetingelser.

Disneyland Paris

Dette stedet er perfekt for de som reiser med barn, fordi hvert barn ønsker å besøke et så fantastisk sted hele barndommen.

< p data-ctag="figure">

Dette er et veldig stort underholdningskompleks som har fått en stor del av berømmelse rundt om i verden. Det inkluderer: ulike hoteller, vakre parker og til og med hele boligområder. Hvis vi snakker om oppmøte, så overtar denne attraksjonen et stort antall turiststeder.

Cote d'Azur eller den franske riviera

Dette er et ideelt sted for å nyte den fascinerende lokale utsikten over naturen og slappe av. Den franske rivieraen er kjent for sine uberørte strender, eksklusive restauranter og ulike underholdningstilbud.

Klimaet på dette stedet er ganske behagelig, for her vil du ikke finne sterk varme eller overdreven kulde. Hvis en person er en stor fan av gambling, så er det et utmerket lokalt kasino for ham, og hesteelskere kan besøke hippodromen, hvor det arrangeres løp daglig.

Chamonix Mont Blanc

De fleste av folk som drar til denne dalen går inn for å gå på ski. Overraskende nok er dette skianlegget over 200 år gammelt. Det er en av de viktigste attraksjonene i Frankrike for skifans. Dette er ikke overraskende, for her kan du se den storslåtte naturen og ha det ekstremt.

Frankrike er et fantastisk land der eldgamle bygninger og kultur er bevart.