Loading icon

Ferie i Thailand

Fra år til år efterlades turister ikke ligeglade med at hvile i den sydøstlige region.
Thailand
har etableret sig som et af de mest populære rejsemål, så det følgende er en detaljeret oversigt over populære ferieprovinser.

Phuket

Dette er den længste ø i Thailand, vasket af Andamanhavet.
Turister elsker det for dets hvide sand og varme hav samt underholdning for enhver smag og aldre.

Du bør stoppe dit valg af strand på de nordvestlige, sydvestlige og sydlige kyster, da der ikke er vind, stærkt tidevand og lavvande.
En række forskellige sightseeingture afholdes dagligt rundt på øen, så du kan kaste dig ud i de lokales historie og kultur.

Pattaya

Øen ligger på østkysten af the Gulf of Thailand .

Hvil i Pattaya giver mulighed for at besøge krokodille- og elefantfarme. Sådan underholdning vil naturligvis appellere til både børn og voksne.
Ikke mindre imponerende bliver det majestætiske billede af Buddha, lavet af rent guld.

Bangkok

Et fantastisk sted er Thailands hovedstad. Det kaldes også "Østens Venedig" for muligheden for at bevæge sig rundt i byen med båd.
Den festlige atmosfære her understøttes af et stort antal barer, klubber og diskoteker, som helt sikkert vil glæde unge mennesker.

For dem, der er interesseret i buddhisme, er der en glimrende mulighed for at besøge et hvilket som helst af de 400 templer.
Du kan købe souvenirs på de berygtede flydende markeder, som også fungerer om natten.

Koh Samui

Koh Samui er den næstlængste ø efter Phuket. Den største forskel på øen er det rolige hav. Der er ingen store bølger.
En anden egenskab er, at hoteller og bungalows ligger meget tæt på havet. Udsigt over den maleriske kystlinje døgnet rundt vil glæde alle.

De mest almindelige souvenirs på øen er perler og kokosolie. Produktionen af den anden finder sted lige på øen.

Derfor bliver det ikke svært at give gaver til dig selv og dine kære.

Ferie i Thailand efterlader en masse følelser og indtryk. Alt på øerne vækker beundring: priser, service, gæstfrihed hos lokale beboere, hoteller, tropiske frugter og Asian cuisine , massage, fritidsaktiviteter, eksotisk natur og dyreliv, spændende shopping, transport.Selv en tur med tuk-tuk kan bringe glæde og behagelige følelser.