Loading icon

Rejs til Bolivia

1. Byen La Paz . En vidunderlig by, der kombinerer både den gamle kulturarv og moderne tendenser.

2 . City of Sucre . Det er her, at hovedattraktioner i dette fantastiske land er koncentreret: museer, katedraler, kirker samt nationalbiblioteket, som opbevarer dokumenter fra det 16. århundrede.

3. Lake Titicaca . Det ligger i Andesbjergene i en højde af 3812 meter. Smaragdgrønt vand og smukke landskaber – ingen vil forblive ligeglade.

4. Madidi Park er en ægte eksotisk jungle, som er hjemsted for mere end otte tusinde dyr og fugle.

5. Salar de Uyuni er den største strandeng i verden, dens areal er mere end ti tusind kvadratkilometer. Efter regnen ser det utrolig smukt ud og reflekterer alt omkring, som et spejl.

6. Månedalen. Du kan beundre sådan skønhed i det uendelige. Dette er en rigtig labyrint, bestående af klipper og fordybninger, og takket være det unikke relief får man det indtryk, at man går på månen.

7. Tiwanaku er et enormt arkæologisk kompleks af en gammel civilisation. Nogle af inskriptionerne på væggene er stadig et mysterium for videnskabsmænd.

8. Laguna Colorada . Midt mellem ørkenklipperne og de fabelagtigt smukke flamingoer er der en lavvandet sø, på grund af en temperaturændring begynder vandet at skifte farve og bliver rødt, sådan et syn ligner på afstand blodige floder. At se sådan et naturligt fænomen, stormfulde følelser og levende indtryk vil være garanteret.

Bolivia er et virkelig fantastisk land, hvor alle kan slappe af hundrede procent.