Loading icon

Matka Boliviaan

1. La Pazin kaupunki. Upea kaupunki, jossa yhdistyvät muinainen kulttuuriperintö ja modernit trendit.

2. Sucren kaupunki. Tänne ovat keskittyneet tämän upean maan tärkeimmät nähtävyydet: museot, katedraalit, kirkot sekä kansalliskirjasto, joka tallentaa asiakirjoja 1500-luvulta.

3. Titicaca-järvi. Se sijaitsee Andeilla 3812 metrin korkeudessa. Smaragdivesi ja kauniit maisemat - kukaan ei jää välinpitämättömäksi.

4. Madidi Park on todellinen eksoottinen viidakko, jossa asuu yli kahdeksan tuhatta eläintä ja lintua.

5. Salar de Uyuni on maailman suurin suoalue, jonka pinta-ala on yli kymmenen tuhatta neliökilometriä. Sateen jälkeen se näyttää uskomattoman kauniilta ja heijastaa kaikkea ympärillä, kuten peili.

6. Kuun laakso. Voit ihailla tätä kauneutta loputtomasti. Tämä on todellinen labyrintti, joka koostuu kallioista ja syvennyksistä, ja ainutlaatuisen kohokuvion ansiosta saa vaikutelman, että kävelet kuussa.

7. Tiwanaku on valtava muinaisen sivilisaation arkeologinen kompleksi. Jotkut seinillä olevista kirjoituksista ovat edelleen tiedemiehille mysteeri.

8. Laguna Colorada. Keskellä autiomaakiviä ja upean kauniita flamingoja on matala järvi, lämpötilan muutoksesta johtuen vesi alkaa muuttaa väriä ja muuttuu punaiseksi, sellainen näky muistuttaa etäisesti verisiä jokia. Tällaisen luonnonilmiön näkeminen on taattua myrskyisät tunteet ja elävät vaikutelmat.

Bolivia on todella hämmästyttävä maa, jossa jokainen voi rentoutua sataprosenttisesti.