Loading icon

Reizen naar Bolivia

1. Stad La Paz. Een prachtige stad die zowel het oude culturele erfgoed als moderne trends combineert.

2. Stad Sucre. Het is hier dat de belangrijkste attracties van dit geweldige land zijn geconcentreerd: musea, kathedralen, kerken, evenals de nationale bibliotheek, die documenten uit de 16e eeuw opslaat.

3. Titicacameer. Het ligt in de Andes op een hoogte van 3812 meter. Smaragdgroen water en prachtige landschappen - niemand zal onverschillig blijven.

4. Madidi Park is een echte exotische jungle, waar meer dan achtduizend dieren en vogels leven.

5. Salar de Uyuni is de grootste kwelder ter wereld, met een oppervlakte van meer dan tienduizend vierkante kilometer. Na de regen ziet het er ongelooflijk mooi uit en reflecteert het alles om zich heen, als een spiegel.

6. Maan Vallei. Zo'n schoonheid kun je eindeloos bewonderen. Dit is een echt labyrint, bestaande uit kliffen en depressies, en dankzij het unieke reliëf krijg je de indruk dat je op de maan loopt.

7. Tiwanaku is een enorm archeologisch complex van een oude beschaving. Sommige inscripties op de muren zijn nog steeds een mysterie voor wetenschappers.

8. Laguna Colorada. In het midden van de woestijnrotsen en fabelachtig mooie flamingo's, is er een ondiep meer, door een verandering in temperatuur begint het water van kleur te veranderen en wordt rood, zo'n aanblik lijkt in de verte op bloedige rivieren. Bij het zien van zo'n natuurlijk fenomeen zijn stormachtige emoties en levendige indrukken gegarandeerd.

Bolivia is echt een geweldig land waar iedereen honderd procent kan ontspannen.