Loading icon

Seværdigheder i Los Angeles

Los Angeles er en by med luksus og velstand i the USA . Magiske strande, fantastisk solskinsvejr året rundt, et stort antal underholdningssteder tiltrækker millioner af turister fra hele kloden.

Seværdigheder i Los Angeles:

Griffith Observatory

Denne bygning er meget populær blandt turister. Observatoriet ligger i Hollywood og blev åbnet i 1935, i art deco-stil. Her er forskellige udstillinger fra temaerne rum og astronautik. At være på dette fantastiske sted vil give en uforglemmelig oplevelse. På øverste etage er der et udsigtsdæk med en smuk udsigt over byen. Om natten er dette en separat fabelagtig atmosfære, stjernerne skinner på himlen, metropolen oversvømmes med skarpt lys nedenfor.

Universal Studios Hollywood Park

Vidunderligt sted for familieferie. Et stort antal attraktioner fordyber besøgende i deres yndlingsfilm, tegnefilm, der blev filmet her. Udstillinger af udstillinger fra film vil ikke efterlade fans ligeglade. Fantastisk park til en fantastisk tid.

Getty Center

Den største kulturens centrum er på toppen af ​​ Brentwood Hills . Gæsterne tager kabelbanen til museet, som rummer uvurderlige kunstværker. Forskellige malerier, skulpturer, dekorationsgenstande er udstillet her.

Bygningens område er omgivet af en storslået have, hvorfra en magisk udsigt over Los Angeles reservoir åbner sig. Fantastisk smukke solnedgange reflekteres i krystalklart vand.

Los Angeles County Museum of Art

En imponerende bygning med fantastiske lysinstallationer foran indgangen er placeret i den centrale del af byen. Under bygningens tag er der en utrolig mængde af kulturskatte samlet fra hele verden.

Vurderlige historiske udstillinger fylder hjørnerne af museet. Næsten alle epoker og verdenskulturer er repræsenteret her. Hver genstand har sin egen historie og fordyber sig i den antikke verden. En unik følelse forbliver i sjælen, som om han havde besøgt alle denne verdens epoker.

Santa Monica Pier

Molen, der er berømt over hele verden, er et yndet sted for byens indbyggere og gæster. Enhver turist drømmer om at besøge dette sted ved at tage et billede med et skilt, der angiver enden af ​​den legendariske motorvej 66. Fantastiske solopgange og solnedgange rører ved kernen.

Los Angeles er verdens underholdningshovedstad.

Den vidunderlige by tiltrækker med sin luksus, sin ubeskrivelige atmosfære. Man kan ikke komme her og være utilfreds. En uforglemmelig by med en bred vifte af rekreation, med en masse fantastiske steder at besøge.