Loading icon

Sevärdheter i Los Angeles

Los Angeles är en stad full av lyx och välstånd i USA. Magiska stränder, fantastiskt soligt väder året runt, ett stort antal nöjesställen lockar miljontals turister från hela världen.

Sevärdheter i Los Angeles:

Griffith Observatory

Denna byggnad är mycket populär bland turister. Observatoriet ligger i Hollywood och öppnades 1935, i art déco-stil. Här finns olika utställningar från teman rymd och astronautik. Att vara på denna fantastiska plats kommer att ge en oförglömlig upplevelse. På översta våningen finns ett utsiktsdäck med vacker utsikt över staden. På natten är detta en separat fantastisk atmosfär, stjärnorna lyser på himlen, metropolen svämmar över av starkt ljus nedanför.

Universal Studios Hollywood Park

Underbar plats för familjesemestern. Ett stort antal attraktioner fördjupar besökarna i sina favoritfilmer, tecknade serier som filmades här. Utställningar av utställningar från filmer kommer inte att lämna fansen likgiltiga. Fantastisk park för en fantastisk tid.

Getty Center

Det största kulturcentrumet ligger på toppen av Brentwood Hills . Gästerna tar bergbanan till museet, som rymmer ovärderliga konstverk. Olika målningar, skulpturer, inredningsföremål ställs ut här.

Byggningens territorium är omgivet av en magnifik trädgård från vilken en magisk utsikt över Los Angeles-reservoaren öppnar sig. Fantastiskt vackra solnedgångar reflekteras i kristallklart vatten.

Los Angeles County Museum of Art

En imponerande byggnad med fantastiska ljusinstallationer framför entrén ligger i den centrala delen av staden. Under byggnadens tak finns en otrolig mängd kulturskatter samlade från hela världen.

Ovärderliga historiska utställningar fyller museets hörn. Nästan alla tidsepoker och världskulturer är representerade här. Varje föremål har sin egen historia och fördjupar sig i den antika världen. En unik känsla finns kvar i själen, som om han hade besökt denna världens alla epoker.

Santa Monica Pier

Piren, känd över hela världen, är en favoritplats för invånare och gäster i staden. Varje turist drömmer om att besöka denna plats, ta en bild med en skylt som visar slutet på den legendariska motorvägen 66. Fantastiska soluppgångar och solnedgångar berör kärnan.

Los Angeles är världens underhållningshuvudstad.

Den underbara staden lockar med sin lyx, sin obeskrivliga atmosfär. Man kan inte komma hit och vara missnöjd. En oförglömlig stad med en mängd olika rekreationer, med många fantastiska platser att besöka.