Loading icon

Ottawa er absolut et af de bedste steder at besøge i Canada

Interiøret er blevet opdateret adskillige gange gennem årene - senest i 2007, da besøgende blev flyttet fra en underjordisk plads til nye gallerier på hver etage--men meget forbliver uændret fra dets oprindelige design: Du vil finde farvede glasvinduer, der viser scener fra canadisk historie; træværk udskåret med indviklede mønstre; jernværksriste over hvert vindue (de blev tilføjet efter 9/11 på grund af sikkerhedsproblemer); indviklede udskæringer omkring hver søjle; udsmykkede kaminhylder lavet af marmor importeret fra Italien; marmorgulve i de fleste rum... og meget mere!

Canadian Museum of Nature

The Canadian Museum of Nature er et nationalt museum for naturhistorie og naturvidenskab i Ottawa, Ontario, Canada. Det er det største museum af sin art i Canada. Museet blev etableret i 1916 ved en lov fra parlamentet for at "hjælpe med at fremme viden blandt befolkningen i Canada om deres naturlige miljø og dets ressourcer".

Bygningen er blevet udvidet flere gange siden dens oprindelige opførelse (1931) til imødekomme dets voksende samlinger: det huser nu mere end 4 millioner genstande, der omfatter eksemplarer såsom sten, mineraler og fossiler; planter; dyr; menneskelige kulturelle artefakter fra hele verden, herunder historiske genstande relateret til oprindelige folks kulturer på tværs af Canadas territorier.

Notre-Dame Cathedral Basilica

The Notre-Dame Cathedral Basilica er den største kirke i Canada og den sjettehøjeste kirke bygning i Ottawa. Det er også den fjerdestørste kirke i Nordamerika med en siddeplads på 2.500 mennesker. Katedralen er designet af den franske arkitekt Paul Frere, som arbejdede på andre bemærkelsesværdige bygninger såsom Parliament Hill og Chateau Frontenac (et hotel).

Katedralen har smukke farvede glasvinduer, der skildrer scener fra både bibelske historier og canadisk historie. Indenfor finder du statuer af helgener, herunder St John Chrysostom (prædikanternes skytshelgen), St Theresa Flemming (Canadiernes skytshelgen) og St Joseph Labre (der levede som tigger).

Canada Aviation and Space Museum

The Canada Aviation and Space Museum er placeret på 880 Panet Street i Ottawa og er åbent dagligt fra 9:00 til 17:00, undtagen 24. og 25. december. Entré til museet koster $15 for voksne, $13 for seniorer (65+) og studerende med ID, $10 for børn i alderen 6-17 år og gratis for børn under 5 år, når de er ledsaget af en voksen eller værge, der har betalt entré.

Museet indeholder over 130 udstillede fly, inklusive Charles Lindberghs Spirit of St Louis-fly, som han fløj over Atlanterhavet i 1927; John Gillespie Magees håndlavede træplan, som blev brugt under Anden Verdenskrig; Den første motordrevne flyvning nogensinde lavet i Canada af A V Roe (Avro) Company Avian biplan bygget i 1909; Og mange flere!

Bank of Canada Museum

The Bank of Canada Museum ligger i Bank of Canada Building, som også er hjemsted for deres hovedkontor. Det er gratis og åbent for offentligheden med åbningstider mandag til fredag fra 9.30 til 15.00 og i weekenden fra 10.00 til 16.00.

Der er meget at se i Ottawa

Ottawa er hovedstaden i Canada, og det er hjemsted for National Gallery of Canada, Canadian War Museum og meget mere. Der er mange andre museer i Ottawa, du også kan besøge.

Ottawa er også kendt for sine parker og haver som Rideau Canal Park og Major's Hill Park. Hvis du vil se noget dyreliv, mens du besøger Ottawa, så overvej at tage til Beaver Creek Conservation Area eller Gatineau Park, som har et stort antal dyr, herunder hjorte!

Vi håber, at denne liste har inspireret dig til at besøge Ottawa, og vi ønsker dig en sikker rejse.