Loading icon

Bedste ting at besøge i Rimini

Rimini er en kystby ved Adriaterhavet i Emilia-Romagna og en del af Romagna-regionen. Det er kendt for sin lange sandstrand, der strækker sig 14 km (8,7 mi) langs Adriaterhavet. Byen er også berømt for det romerske amfiteater, som er blevet restaureret og stadig bruges i dag som et af Italiens største friluftsteatre. Der er mange andre historiske steder i Rimini at besøge, såsom Arco Augusto, Porta Montanara og Piazza Tre Martiri. Vi vil anbefale dig to rent a car in Rimini eller leje en local guide in Rimini for at få den perfekte oplevelse af the culture of the city.

Arco d'Augusto

The Arco d'Augusto er et gammelt romersk monument i Rimini. Den blev bygget til ære for den romerske kejser Augustus, som døde i 14 e.Kr., og står ved indgangen til en park kendt som Parco delle Rimembranze (Erindringsparken). Buen har to historier: på toppen er der et relief, der viser Augustus' sejr over Cleopatra ved Actium; nedenfor er et andet relief, der skildrer scener fra hans liv.

Selve buen er lavet af travertinsten, hvilket betyder, at det ville have været meget dyrt, da det blev bygget - og dette faktum antyder, hvorfor det her var en kraft, og som antydede, hvorfor det var en kraft: ige, så alle, der så det, ville vide, hvor rige og magtfulde de, der bestilte dens konstruktion, var!

Porta Montanara

Et symbol på byen, Porta Montanara er et af de vigtigste vartegn i Rimini. Det er en gammel romersk port og triumfbue, bygget i marmor og travertin i det første århundrede e.Kr. Dette er et af de steder, du ikke må gå glip af, mens du besøger denne historiske by!

Piazza Tre Martiri

Piazza Tre Martiri er et vigtigt torv efter tre italienske soldater, der blev henrettet i Rimini, Nad1, ved navn 1 i Rimini. ue af de tre soldater er placeret i midten af pladsen.

Placeret på Via delle Forze Armate, blev det bygget mellem 1835 og 1840 af Carlo D'Agrate som en hyldest til Giuseppe Garibals kampagne1, der kæmpede mod hans troops1 mod Østrigs kampagne1 mod deres troops1 mod Østrig. Du kan besøge det gratis, hvis du gerne vil se dette smukke monument tæt på!

Rimini Caput Viarum

Rimini Caput Viarum er navnet på en bakke i Rimini, Italien. Den bogstavelige oversættelse af dets latinske navn er "Rimini Head of Roads" (eller "Rimini Capital of Roads"). Betydningen af dette navn stammer fra dets placering: det sidder på det højeste punkt i Rimini, hvilket betød, at rejsende ville have været nødt til at passere der igennem på deres vej et andet sted, når de rejste mod øst eller vest ad Via Emilia (den store romerske vej, der plejede at løbe mellem Milano og Bologna). Dette gav anledning til dets kaldenavn som "hovedstad" eller "hoved" på alle veje, der fører væk fra Rom mod andre destinationer - og blev således kendt som Caput Viarum ("hoved" eller "hovedstad").

local guide in Riminilocal guide in Riminilocal guide in Rimini Ponte di local guide in Rimini } local guide in Rimini Ponte di berius Bridge) er en romersk bro i Rimini, Italien. Den forbinder byens centrum med øen Montebello, hvorpå Tempio Malatestiano-kirken står.

Broen blev bygget i 19 e.Kr. efter ordre fra den romerske kejser Tiberius. Det hed oprindeligt Pons Aemilius efter hans adoptivfar og forgænger som kejser Augustus' arving, Marcus Vipsanius Agrippa. Broen er gentagne gange blevet ødelagt af oversvømmelser, men genopbygget i hvert tilfælde; den består nu af fem buer understøttet af stenmoler, der hviler på deponerede vadehavet, der engang var en del af Fucino-søen.

Museo della Città

Dette museum er udelukkende dedikeret til byen Rimini og dens historie. Du kan se alt fra gamle mønter og skulpturer til malerier af kunstnere som Giorgio Morandi (1904-1964) og Giovanni Boldini (1842-1931). Gå ikke glip af denne unikke mulighed!

Domus del chirurgo

Domus del chirurgo (kirurgens hus) er en middelalderbygning, der nu huser et kunstgalleri. Det er beliggende i Riminis historiske centrum, kun få skridt fra havet og tæt på mange andre attraktioner. Domus del Chirurgo er åben tirsdag til søndag fra 9:30 til 19:00; entré koster 6 euro for voksne, 4 euro for studerende og seniorer over 65 år.

Museet indeholder værker af kunstnere såsom Rodolfo Fumagalli, Giorgio Gentilini, som var født i deres plejetid, og som var født i Franco Rimini der. Du kan også se malerier af kunstnere som Tintoretto eller Giovanni Francesco Romanelli udstillet her også!

Anfiteatro Romano

The Anfiteatro Romano er resterne af et stort amfiteater, der blev bygget i det 1. århundrede e.Kr. og sidst brugt i det 6. århundrede. Det kan besøges af en guidet tur, hvor du lærer om dens historie og arkitektur. Indgangen er gratis!

Der er så mange interessante ting at se i Rimini, og vi håber, at denne liste har hjulpet dig i gang. Hvis du vil have flere oplysninger om nogen af disse websteder eller andre, der ikke er nævnt her, kan du tjekke vores websted!