Loading icon

Parhaat vierailukohteet Riminissä

Rimini on rannikkokaupunki Adrianmeren rannalla Emilia-Romagnassa ja osa Romagnan aluetta. Se tunnetaan pitkästä hiekkarannastaan, joka ulottuu 14 kilometriä (8,7 mailia) pitkin Adrianmerta. Kaupunki on myös kuuluisa roomalaisesta amfiteatterista, joka on kunnostettu ja jota käytetään edelleen yhtenä Italian suurimmista ulkoilmateattereista. Riminissä on monia muita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Arco Augusto, Porta Montanara ja Piazza Tre Martiri. Suosittelemme vuokraamaan auton Riministä tai paikallisen oppaan Riminissä saadaksesi täydellisen kokemuksen kaupungin kulttuurista.

Arco d'Augusto

Arco d'Augusto on muinainen roomalainen muistomerkki Riminissä. Se rakennettiin vuonna 14 jKr kuolleen Rooman keisari Augustuksen kunniaksi, ja se seisoo Parco delle Rimembranze (muistopuisto) tunnetun puiston sisäänkäynnillä. Kaarella on kaksi tarinaa: päällä on reliefi, joka kuvaa Augustuksen voittoa Kleopatrasta Actiumissa; alla on toinen reliefi, joka kuvaa kohtauksia hänen elämästään.

Kaari itsessään on tehty travertiinikivestä, mikä tarkoittaa, että se olisi ollut erittäin kallista, kun se rakennettiin niin ilkeämmin ja yksityiskohtaisemmin. osoituksena vallasta ja arvovallasta, jotta kaikki sen näkijät tietäisivät, kuinka rikkaita ja voimakkaita sen rakentajat olivat!

Porta Montanara

Kaupungin symboli, Porta Montanara on yksi Riminin tärkeimmistä maamerkeistä. Se on muinainen roomalainen portti ja riemukaari, joka rakennettiin marmorista ja travertiinista ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Tämä on yksi niistä paikoista, joita et voi missata vieraillessasi tässä historiallisessa kaupungissa!

Piazza Tre Martiri

Kolmen sotilaan nimen Rizza Marti, P:n jälkeen jotka natsijoukot teloittivat vuonna 1943. Kolmen sotilaan patsas sijaitsee aukion keskellä.

Sijaitsee Via delle Forze Armate -kadulla, sen rakensi vuosina 1835-1840 Carlo D'Agratea vastaan, joka vastasi Itävallasta Gippe ja tribute'ta. yhdistymiskampanja (1859). Voit vierailla siellä ilmaiseksi, jos haluat nähdä tämän kauniin monumentin läheltä!

Rimini Caput Viarum

Rimini Caput Viarum on Riminissä, Italiassa, sijaitsevan kukkulan nimi. Sen latinankielisen nimen kirjaimellinen käännös on "Rimini Head of Roads" (tai "Riminin teiden pääkaupunki"). Tämän nimen merkitys johtuu sen sijainnista: se sijaitsee Riminin korkeimmalla kohdalla, mikä merkitsi sitä, että matkustajien olisi pitänyt kulkea sen läpi matkallaan muualle matkustaessaan itään tai länteen Via Emiliaa (suurin roomalainen tie, joka kulki Milanon ja Bolognan välillä) pitkin. Tästä syntyi sen lempinimi "pääkaupunki" tai "pää" kaikille teille, jotka johtavat pois Roomasta muihin kohteisiin - ja tuli siten tunnetuksi nimellä Caput Viarum ("pää" tai "pääkaupunki").

Ponte di Tiberio (Tiberiuksen silta) on roomalainen silta Riminissä, Italiassa. Se yhdistää kaupungin keskustan Montebellon saareen, jolla seisoo Tempio Malatestianon kirkko.

Silta rakennettiin vuonna 19 jKr. Tiberiuksen tilauksesta. Sitä kutsuttiin alun perin Pons Aemilius hänen adoptioisänsä ja edeltäjänsä keisari Augustuksen perillisen Marcus Vipsanius Agrippan mukaan. Silta on toistuvasti tuhoutunut tulvissa, mutta joka tapauksessa se on rakennettu uudelleen; se koostuu nyt viidestä kaaresta, joita tukevat kivilaiturit, jotka lepäävät kaatopaikoilla olleilla mutatasoilla, jotka olivat kerran osa Fucino-järveä.

Museo della Città

Tämä museo on kokonaan omistettu Riminin kaupungille ja sen historialle. Voit nähdä kaikkea muinaisista kolikoista ja veistoista Giorgio Morandin (1904-1964) ja Giovanni Boldinin (1842-1931) maalauksiin. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Domus del chirurgo

Domus del chirurgo on nykyajan taiteen talo (H on) Se sijaitsee Riminin historiallisessa keskustassa, vain muutaman askeleen päässä merestä ja lähellä monia muita nähtävyyksiä. Domus del Chirurgo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 9.30-19.00; sisäänpääsy maksaa 6 euroa aikuisilta, 4 euroa opiskelijoilta ja yli 65-vuotiailta eläkeläisiltä.

Museo sisältää teoksia taiteilijoilta, jotka ovat työskennelleet mm. uransa aikana. Täällä on myös esillä taiteilijoiden, kuten Tintoretto tai Giovanni Francesco Romanelli, maalauksia!

Anfiteatro Romano

Anfiteatro Romano on suuren amfiteatterin jäänteet, joka rakennettiin 1. vuosisadalla jKr. ja jota käytettiin viimeksi 600-luvulla. Siellä voi vierailla opastetulla kierroksella, jossa opit sen historiasta ja arkkitehtuurista. Sisäänpääsy on ilmainen!

Riminissä on niin paljon mielenkiintoista nähtävää, ja toivomme, että tämä luettelo on auttanut sinua pääsemään alkuun. Jos haluat lisätietoja näistä sivustoista tai muista, joita ei ole mainittu täällä, tutustu verkkosivustoomme!