Loading icon

Sydney er en drømmeby!

Emerald City - sådan et "andet" navn, Sydney modtaget fra dets oprindelige folk og turister. Uforglemmelige attraktioner er placeret i denne by. Sydney er den Australia's største by. Turister tiltrækkes ikke kun af moderne højhuse i forretningsstil, men også af adskillige udflugter rundt i det "store" Sydney. Parker og gyldne strande, der strækker sig over mange kilometer, går ikke ubemærket hen.

Sydney Aquarium er et af de tre bedste akvarier i verden. Du vil bare ikke forlade denne bygning, akvariet er en drøm. De mest usædvanlige fisk i hele havet lever der. Du kan se truende hajer svømme lige over hovedet, eller 3 meter lange krokodiller svømme yndefuldt i deres sektor. Usædvanlig skønhed - skråninger, gigantiske størrelser. Legesyge sæler, pingviner og næbdyr vil glæde dig med mystik og fred. Ved at besøge dette sted vil du ikke kun føle en bølge af følelser og frygtløshed, men også få en masse uforglemmelige indtryk.

" Sydney Wildlife World " er en tre-etagers bygning, beliggende ved siden af ​​Sydney Aquarium, og indeholder mere end 70 udstillinger af de mest eksotiske "beboere", herunder mere end 150 dyrearter, der lever i Australien. Besøgende i denne zoologiske have vil kaste sig ud i en verden af ​​eventyr og udforskning, for kun der kan du se et stort antal krybdyr og pungdyr. Australien er hjemsted for de mest giftige slanger på jorden. Det mest fantastiske er, at det er der, at antallet af giftige slanger overstiger næsten 65 % af de ikke-giftige.

Den største slange i denne virksomhed er den 8 meter lange ametystpython. Den smukke regnbuemand tiltrækker opmærksomhed ikke kun med sin størrelse, men også med sin perlemorfarve. Mange sommerfugle i forskellige farver og størrelser findes i hjørnet af naturen.

Når du går langs de røde sandstensstier, kan du se et par øjne kigge intenst på dig - dette er en saltvandskrokodille ved navn Rex. Dens længde når fem meter. I nabolaget med en kæmpe krokodille svømmer meget charmerende babykrokodiller. Der bor også koalaer og mange andre eksotiske dyr, som ikke kan ses i en almindelig zoologisk have.

"Bygningen af ​​Operateatret" - hver by har sin egen "gejst". Frankrig har Eiffeltårnet, England har Big Ben, og Sydney har Operahuset. Dette er en bygning fra det XX århundrede, og dag og nat er uforglemmeligt smukt. Sejlformede tage - arkitektens oprindelige idé. Bygningen omfatter en operasal med 1550 siddepladser, en koncertsal med 2700 siddepladser samt en biograf og to store restauranter. Interiør og dekoration i stil med "rumaldergotisk" vil ikke efterlade dig ligeglad.

The Sydney Harbor Cruise er en stor katamaran, der kan rumme hundredvis af mennesker og er noget, du bare skal ride. Du vil ikke kun se skønheden i Sydney Bay og skønheden i selve byen, men også høre Australiens meget fascinerende historie og dets attraktioner.

Sulten, du kan bestille en lækker morgenmad, frokost og aftensmad direkte på denne katamaran. Sydney køkken vil helt sikkert forbløffe dig med sine mesterværker.

" Sydney Tower og Oztrek-attraktion" - for at se det ubeskrivelige panorama af byen, skal du bare op på observationsdækket og tage på en betagende flyvning til toppen af ​​Sydney Tower. Der venter byen dig, i al sin pragt, i fuldt udsyn. Du kan se alle seværdighederne med det blotte øje, eller du kan se på dem med en kikkert. Denne fantastiske mini-tur inkluderer et besøg i Oztrek, en virtuel rundvisning i Australien på skærmen med enestående lydkvalitet og bevægelige stole.

Dette er kun en lille del af Sydneys attraktioner. Når du først besøger denne by, vil du simpelthen ikke vende tilbage. Folkene der, kendetegnet ved deres fredfyldthed, er altid klar til at hjælpe.

Smukke bygninger, usædvanlige træer og eksotiske dyr vil blive husket i lang tid. Efter at have besøgt Sydney én gang, vil du vende tilbage dertil igen og igen.