Loading icon

Sydney on unelmakaupunki!

Smaragdikaupunki – tällainen "toinen" nimi, Sydney saanut sen alkuperäiskansoilta ja turisteilta. Tässä kaupungissa on unohtumattomia nähtävyyksiä. Sydney on Australian suurin kaupunki. Turisteja houkuttelevat paitsi modernit korkeat bisnestyyliset rakennukset, myös lukuisat retket "suuressa" Sydneyssä. Puistot ja kultaiset rannat, jotka ulottuvat useille kilometreille, eivät jää huomaamatta.

Sydney Aquarium on yksi maailman kolmesta suurimmasta akvaariosta. Et vain halua poistua tästä rakennuksesta, akvaario on unelma. Siellä elävät koko valtameren epätavallisimmat kalat. Voit nähdä uhkaavia haita uimassa aivan pään yläpuolella tai 3-metrisiä krokotiileja, jotka uivat kauniisti sektorissaan. Epätavallinen kauneus - rinteet, jättimäiset koot. Leikkiset hylkeet, pingviinit ja vesinokkakoirat ilahduttavat sinua mysteerillä ja rauhallisuudella. Vierailemalla tässä paikassa et vain koe tunteiden ja pelottomuuden tulvia, vaan saat myös paljon unohtumattomia vaikutelmia.

"Sydney Wildlife World" on kolmikerroksinen rakennus, joka sijaitsee Sydney Aquariumin vieressä ja sisältää yli 70 näyttelyä eksoottisiimmista "asukkaista", mukaan lukien yli 150 Australiassa elävää eläinlajia. Tämän eläintarhan vierailijat sukeltavat seikkailujen ja tutkimusten maailmaan, koska vain siellä voit nähdä valtavan määrän matelijoita ja pussia. Australiassa elää maan myrkyllisimpiä käärmeitä. Hämmästyttävintä on, että siellä myrkyllisten käärmeiden määrä ylittää lähes 65 % ei-myrkyllisistä.

Tämän laitoksen suurin käärme on 8 metriä pitkä pitkä Ametisti Python. Sateenkaaren komea mies houkuttelee huomiota paitsi koostaan, myös helmiäisvärillään. Luonnon kulmasta löytyy monia erivärisiä ja -kokoisia perhosia.

Kävellessäsi punaisia ​​hiekkakivipolkuja pitkin voit katsella sinua tarkkaavaisesti tuijottavan silmäparin – tämä on suolaisen veden krokotiili nimeltä Rex. Sen pituus on viisi metriä. Naapurustossa, jossa on valtava krokotiili, uivat erittäin viehättävät krokotiilinvauvat. Siellä asuu myös koaloja ja monia muita eksoottisia eläimiä, joita ei tavallisessa eläintarhassa voi nähdä.

"Oopperateatterin rakennus" - jokaisella kaupungilla on oma "kuorinsa". Ranskassa on Eiffel-torni, Englannissa Big Ben ja Sydneyssä oopperatalo. Tämä on 1900-luvun rakennus, ja päivä ja yö ovat unohtumattoman kauniita. Purjeen muotoiset katot - arkkitehdin alkuperäinen idea. Rakennukseen kuuluu 1550-paikkainen oopperasali, 2700-paikkainen konserttisali sekä elokuvateatteri ja kaksi suurta ravintolaa. Sisustus ja sisustus, "avaruusajan goottilaisen" tyyliin, eivät jätä sinua välinpitämättömäksi.

Sydney Harbour Cruise on suuri katamaraani, johon mahtuu satoja ihmisiä, ja sillä sinun tarvitsee vain ajaa. Et näe vain Sydney Bayn kauneutta ja itse kaupungin kauneutta, vaan kuulet myös Australian ja sen nähtävyyksien kiehtovan historian.

Nälkäinen, voit tilata herkullisen aamiaisen, lounaan ja illallisen suoraan tällä katamaraanilla. Sydneyn keittiö hämmästyttää varmasti mestariteoksillaan.

"Sydney Tower ja Oztrekin nähtävyys - nähdäksesi kaupungin sanoinkuvaamattoman panoraaman, sinun tarvitsee vain kiivetä näköalatasannelle ja mennä henkeäsalpaavalle lennolle Sydney Tower. Siellä kaupunki odottaa sinua kaikessa loistossaan, täydessä näkymässä. Voit nähdä kaikki nähtävyydet paljaalla silmällä tai katsella niitä kiikareilla. Tämä hämmästyttävä minikierros sisältää vierailun Oztrekissä, virtuaalikierroksen Australiassa näytöllä upealla äänenlaadulla ja liikkuvilla tuoleilla.

Tämä on vain pieni osa Sydneyn nähtävyyksistä. Kun vierailet tässä kaupungissa, et yksinkertaisesti halua tulla takaisin. Siellä olevat ihmiset, jotka erottuvat rauhanomaisuudestaan, ovat aina valmiita auttamaan.

Kauniit rakennukset, epätavalliset puut ja eksoottiset eläimet muistetaan pitkään. Kun olet käynyt Sydneyssä kerran, palaat sinne uudestaan ​​​​ja uudestaan.