Loading icon

Sydney is een droomstad!

Emerald City - zo'n "tweede" naam, Sydney ontvangen van de inheemse bevolking en toeristen. Onvergetelijke attracties bevinden zich in deze stad. Sydney is Australië's grootste stad. Toeristen worden niet alleen aangetrokken door moderne hoogbouw in zakelijke stijl, maar ook door talrijke excursies rond het 'grote' Sydney. Parken en gouden stranden die zich uitstrekken over vele kilometers blijven niet onopgemerkt.

Sydney Aquarium is een van de top drie aquaria ter wereld. Je wilt dit gebouw gewoon niet verlaten, het aquarium is een droom. De meest ongewone vissen van de hele oceaan leven daar. Je kunt dreigende haaien recht boven je hoofd zien zwemmen, of krokodillen van 3 meter die sierlijk in hun sector zwemmen. Ongewone schoonheid - hellingen, gigantische afmetingen. Speelse zeehonden, pinguïns en vogelbekdieren zullen u behagen met mysterie en rust. Door deze plek te bezoeken, voel je niet alleen een golf van emoties en onbevreesdheid, maar krijg je ook veel onvergetelijke indrukken.

"Sydney Wildlife World" is een gebouw met drie verdiepingen, gelegen naast het Sydney Aquarium, en bevat meer dan 70 tentoonstellingen van de meest exotische "bewoners", waaronder meer dan 150 diersoorten die in Australië leven. Bezoekers van deze dierentuin zullen zich onderdompelen in de wereld van avontuur en verkenning, want alleen daar kun je een groot aantal reptielen en buideldieren zien. Australië is de thuisbasis van de meest giftige slangen op aarde. Het meest verbazingwekkende is dat daar het aantal giftige slangen bijna 65% van de niet-giftige overschrijdt.

De grootste slang in dit etablissement is de 8 meter lange slang lange Amethist Python. De knappe regenboogman trekt niet alleen de aandacht met zijn grootte, maar ook met zijn parelmoerkleur. Veel vlinders van verschillende kleuren en maten zijn te vinden in de hoek van het wild.

Als je langs de rode zandstenen paden loopt, kun je een paar ogen je aandachtig aankijken - dit is een zoutwaterkrokodil genaamd Rex. De lengte bereikt vijf meter. In de buurt met een enorme krokodil zwemmen zeer charmante babykrokodillen. Ook leven er koala's en vele andere exotische dieren, die in een gewone dierentuin niet te zien zijn.

"Het gebouw van het Opera Theater" - elke stad heeft zijn eigen "schil". Frankrijk heeft de Eiffeltoren, Engeland heeft de Big Ben en Sydney heeft het Opera House. Dit is een gebouw uit de twintigste eeuw en dag en nacht is onvergetelijk mooi. Zeilvormige daken - het oorspronkelijke idee van de architect. Het gebouw omvat een operazaal met 1550 zitplaatsen, een concertzaal met 2700 zitplaatsen, evenals een bioscoop en twee grote restaurants. Interieur en decoratie, in de stijl van "space age Gothic" laten je niet onverschillig.

De Sydney Harbour Cruise is een grote catamaran die plaats biedt aan honderden mensen en die je alleen maar hoeft te varen. Je zult niet alleen de schoonheid van Sydney Bay en de schoonheid van de stad zelf zien, maar ook de zeer fascinerende geschiedenis van Australië en zijn attracties horen.

Honger, je kunt een heerlijk ontbijt, lunch en diner direct op deze catamaran bestellen. De keuken van Sydney zal je zeker verbazen met zijn meesterwerken.

"Sydney Tower en Oztrek-attractie" - om het onbeschrijfelijke panorama van de stad te zien, hoef je alleen maar het observatiedek te beklimmen en een adembenemende vlucht te maken naar de top van de Sydneytoren. Daar wacht de stad op je, in al zijn glorie, in het volle zicht. Je kunt alle bezienswaardigheden met het blote oog zien, of je kunt ze bekijken met een verrekijker. Deze geweldige minitour omvat een bezoek aan Oztrek, een virtuele tour door Australië op het scherm met verbluffende geluidskwaliteit en bewegende stoelen.

Dit is slechts een klein deel van de attracties van Sydney. Als je deze stad eenmaal hebt bezocht, wil je gewoon niet meer terug. De mensen daar, onderscheiden zich door hun rust, staan ​​altijd klaar om te helpen.

Prachtige gebouwen, ongewone bomen en exotische dieren zullen nog lang herinnerd worden. Als je Sydney eenmaal hebt bezocht, kom je er keer op keer terug.