Loading icon

Sydney er en drømmeby!

Emerald City - et slikt "andre" navn, Sydney mottatt fra urbefolkningen og turistene. Uforglemmelige attraksjoner ligger i denne byen. Sydney er Australias største by. Turister tiltrekkes ikke bare av moderne høyhus i forretningsstil, men også av en rekke utflukter rundt det "store" Sydney. Parker og gylne strender som strekker seg over mange kilometer går ikke upåaktet hen.

Sydney Aquariumer et av de tre beste akvariene i verden. Du vil bare ikke forlate denne bygningen, akvariet er en drøm. Den mest uvanlige fisken i hele havet lever der. Du kan se truende haier svømme rett over hodet, eller 3-meters krokodiller som svømmer elegant i deres sektor. Uvanlig skjønnhet - bakker, gigantiske størrelser. Lekne seler, pingviner og nebbdyr vil glede deg med mystikk og fred. Ved å besøke dette stedet vil du ikke bare føle en bølge av følelser og fryktløshet, men også få mange uforglemmelige inntrykk.

"Sydney Wildlife World" er en tre-etasjers bygning, som ligger ved siden av Sydney Aquarium, og inneholder mer enn 70 utstillinger av de mest eksotiske "beboerne", inkludert mer enn 150 dyrearter som lever i Australia. Besøkende til denne dyrehagen vil stupe inn i en verden av eventyr og utforskning, for bare der kan du se et stort antall reptiler og pungdyr. Australia er hjemmet til de giftigste slangene på jorden. Det mest fantastiske er at det er der antallet giftige slanger overstiger nesten 65 % av de ikke-giftige.

Den største slangen i dette etablissementet er den 8 meter lange lang Ametyst Python. Den kjekke regnbuemannen tiltrekker seg oppmerksomhet ikke bare med sin størrelse, men også med sin perlemorfarge. Mange sommerfugler i forskjellige farger og størrelser finnes i hjørnet av naturen.

Når du går langs de røde sandsteinsstiene, kan du se et par øyne som stirrer intenst på deg - dette er en saltvannskrokodille ved navn Rex. Lengden når fem meter. I nabolaget med en enorm krokodille svømmer veldig sjarmerende babykrokodiller. Dessuten lever koalaer og mange andre eksotiske dyr der, som ikke kan sees i en vanlig dyrehage.

"Bygningen av Operateateret" - hver by har sin egen "zest". Frankrike har Eiffeltårnet, England har Big Ben, og Sydney har operahuset. Dette er en bygning fra XX-tallet, og dag og natt er uforglemmelig vakkert. Seilformede tak - den opprinnelige ideen til arkitekten. Bygget inkluderer en operasal med 1550 sitteplasser, en konsertsal med 2700 sitteplasser, samt en kino og to store restauranter. Interiør og dekorasjon, i stil med "romaldergotisk" vil ikke forlate deg likegyldig.

Sydney Harbour Cruise er en stor katamaran som kan ta hundrevis av mennesker og er noe du bare trenger å sykle. Du vil ikke bare se skjønnheten i Sydney Bay og skjønnheten i selve byen, men også høre Australias fascinerende historie og attraksjonene.

Sulten, du kan bestille en deilig frokost, lunsj og middag rett på denne katamaranen. Sydney-kjøkkenet vil garantert overraske deg med sine mesterverk.

"Sydney Tower og Oztrek-attraksjonen" - for å se det ubeskrivelige panoramaet av byen, trenger du bare å klatre opp observasjonsdekket og gå på en fantastisk flytur til toppen av Sydney Tower. Der venter byen på deg, i all sin prakt, i full visning. Du kan se alle severdighetene med det blotte øye, eller du kan se på dem med en kikkert. Denne fantastiske minituren inkluderer et besøk til Oztrek, en virtuell omvisning i Australia på skjermen med fantastisk lydkvalitet og bevegelige stoler.

Dette er bare en liten del av attraksjonene i Sydney. Når du har besøkt denne byen, vil du rett og slett ikke komme tilbake. Menneskene der, kjennetegnet ved sin fredfullhet, er alltid klare til å hjelpe.

Vakre bygninger, uvanlige trær og eksotiske dyr vil bli husket i lang tid. Etter å ha besøkt Sydney én gang, kommer du tilbake dit igjen og igjen.