Loading icon

Detroit - den nordlige byen i USA, hvor du kan føle skjønnheten til Great Lakes

Detroit ligger i den nordlige delen av USA og er den største havnen ved elven med samme navn , som renner ut i de vakre store innsjøene. Byen har et utviklet transportnettverk og mange industrier, inkludert ingeniør- og skipsbygging. Byens fortid er nært knyttet til den blomstrende bilindustrien, og frem til i dag spiller bilteknologi en stor rolle i bylivet.

Bilby

Den moderne metropolen ligger i det naturskjønne området Michigan. Den tidligere bilhovedstaden arrangerer fortsatt utstillinger av de mest populære bilmerkene. Det var her den velkjente musikkretningen – techno – begynte.

Byen blir ofte referert til som et hjemsøkt sted på grunn av sine mange forlatte bygninger, hus og virksomheter. Men fortsatt er byen i utvikling og i sin forretningsdel er det mange forretningssentre og store kontorer. Dessverre lever ikke Detroit et rolig og avmålt liv, og som i de siste tiårene trives kriminalitet og kriminalitet i det. På dette stedet kan eiendom kjøpes til en lav pris og det skal ikke mye penger til for å flytte hit.

Skyskrapernes by er kjent for sine forsteder med mange attraksjoner, som det interessante Great Lakes Museum, vakre Greenfield Park og det mest prestisjetunge University of Michigan. Den lange vannkanten av byen har et stort antall fasjonable klesbutikker, hoteller og restauranter. Det er også mange underholdningssentre og parkområder. Dette stedet er alltid overfylt og er det mest populære stedet blant turister.

Michigan har mange fantastiske museer med fokus på ulike felt innen vitenskap, historie og kunst. Institute of Arts presenterer en ekte rikdom av internasjonal betydning i form av mange mesterverk innen kultur og kunstnerisk håndverk.

Alle innbyggerne i byen ble forelsket i det utmerkede østlige markedet, hvor du kan kjøpe vakre suvenirer og gårdsprodukter av høy kvalitet. Byen er dominert av den svarte befolkningen, og bare i noen få områder, preget av fred og ro, bor hvite arbeidende amerikanere i hele familier.

attraksjoner i Detroit

Henry Ford-museet ligger i forstedene og spredt over et stort område. Det unike museet viser levende frem fortreffeligheten til amerikansk bilindustri i en rekke seksjoner og paviljonger med eksempler på forskjellige merker og modeller utstilt. Her kan du se moderne og eldgamle mesterverk, imponerende i design og unik ytelse.

Renessansesenteret imponerer med sin moderne arkitektur og storheten til de majestetiske skyskraperne som utgjør hele komplekset. Det arkitektoniske ensemblet pryder elvebredden og flere butikker, hoteller, restauranter, treningssentre og forretningskontorer ligger inne i de høye tårnene.

Byens sentrum er ikke dårligere i arkitektonisk skjønnhet enn de største storbyområdene i Amerika. I tillegg til elegansen til design og moderne rytme, er bypanoramaet dekorert med friskheten til grønne områder, som utmerker seg med ganske store territorier.