Loading icon

Severdigheter i Hellas, som du kan se gratis

Hellas er et land hvor ånden av gammel kultur fortsatt hersker, dit mange turister fra hele verden søker å komme. Mange attraksjoner ligger i dette tilsynelatende lille landet.

Hellas er et av de mest ettertraktede turistområdene, og utvilsomt ble hvert av dem antatt å se et så fantastisk syn i dette landet. Det er mange severdigheter å finne, men stedene du kan gå og se dem gratis er spesielt spennende for turister.

Mange sier at Athen er selve hjertet av Hellas. Det er slik, fordi Athen ikke bare er en by, ikke bare en hovedstad, det er et sted hvor ulike kulturelle bygninger, templer, et naturfenomen befinner seg, som mirakuløst har overlevd til i dag, slik at alle kan se hvordan og hva de levde før mennesker. Byen Athen i seg selv kan allerede kalles hovedattraksjonen i landet, fordi mange steder er koblet sammen på ett sted - i området til den athenske Akropolis.

Hadrians bue

Hadrians bue er den berømte buen i Athen som fører til Amalis Avenue. Den ble bygget i 131 på veien som førte fra den gamle byen til den nye delen av Romerriket. Til tross for at Hadrians bue ble restaurert, bevarte den perfekt utseendet og minnet fra den tiden.

Anafiotika

Dette er et utrolig pittoresk område i Athen, som ligger på den nordøstlige skråningen av Akropolis. Her kan du se forskjellig gammel arkitektur, inkludert Kanellopoulos-museet.

Thessaloniki

Hele byen Thessaloniki, så vel som Athen, har samlet mange severdigheter, mange gamle gater, torg, vollen, som allerede erobrer hjertet med sin skjønnhet. I sentrum er det et torg med Platia Aristotelous og Platia Eleftherias, det er alltid mange innbyggere og turister som ser på den eldgamle arkitekturen.

Peloponnes

Det ser ut til at hver person som har besøkt denne halvøya husker med tilbakeholdt pust alle dens utsikter og skjønnheter. Et av de mest populære turistmålene er ruinene av Olympia, hvor de olympiske leker ble holdt i antikkens Hellas. Der kan du se det eldste stadionet i verden, hvor de første konkurransene noensinne ble holdt. I nærheten av stadion ligger også den olympiske landsbyen, hvor du kan se gymsalen og tempelet til Hera.

Faktisk er dette bare en liten del av de stedene som alle må besøke når de besøker Hellas. Dette er landet hvor du ikke trenger å lete etter attraksjoner, fordi de ligger bokstavelig talt overalt, noe som ikke kan annet enn å fascinere og tiltrekke alle til å besøke dette utrolige landet, med en så rik og vakker historie som gjenspeiler vakker utsikt, bygninger, arkitektur , og har bare en så sterk ånd fra det gamle Hellas!