Loading icon

Marokkos ferige

Morocco er et lille land, der er hjemsted for lækre mandariner og lyse appelsiner. Det ligger i det nordvestlige Afrika. Dette fantastiske land med en ejendommelig kultur, usædvanlige traditioner og talrige attraktioner tiltrækker konstant turister fra forskellige lande med sin skønhed og sofistikering.

Marokko stopper aldrig med at forbløffe sine gæster med storslåede håndlavede værker af lokale håndværkere, såvel som interessante historiske museer, arkitektoniske monumenter og rig natur.

Rabat

Den administrative og kulturelle hovedstad i Kingdom of Morocco er ikke Marrakesh , som mange tror, ​​men Rabat .

Denne storslåede by er berømt for sine smukke gamle seværdigheder og alle slags religiøse bygninger. Derudover har hovedstaden mange nationale gallerier og museer.

Fes

Denne berømte antikke by betragtes som dette lille lands kulturelle hovedstad . Først og fremmest Fez tiltrækker turister med storslåede springvand, smukke moskeer samt boligbygninger skabt i traditionel marokkansk stil.

Farverier

Hovedattraktionen ved Fes er farvehusene, som er et stort kooperativ, og omkring 500 familier arbejder i det. Disse mennesker fra generation til generation videregiver hemmelighederne bag læderbehandling og skabelsen af ​​smukke produkter fra dette naturlige materiale.

Fes-farvere overholder den naturlige måde at behandle og farve råmaterialer på, så disse produkter er værdsat over hele verden. Alle skindene lægges i blød i duemøg og derefter farves i forskellige farver med naturlige farvestoffer som valmueblomster, safran eller mynte. Farverne har en butik, hvor alle kan købe usædvanlige produkter lavet af naturligt læder, såsom tasker, punge, bælter samt overtøj og hjemmesko.

En anden interessant attraktion ved Fes er små bagerier, der tilbyder bageriprodukter ikke kun til mad, men også til videre salg i butikker. Sådanne bagerier kontaktes også af lokale beboere, som ikke kan have en ovn i deres hus. De kommer med dejen, og så kommer de efter det færdige brød.

Chefchaouen

Måske den mest usædvanlige attraktion i Marokko er byen Chefchaouen , som er blevet populær på grund af sin blå farve.

Alle beboelsesejendomme, ikke-beboelsesbygninger samt porte, urtepotter, fortove og små arkitektoniske genstande er malet blå.