Loading icon

Hvad skal man se i Rom om 2 dage

Start dit ophold i Rome med et besøg på museerne og basilikaerne i Vatican . Her er nogle nyttige tips, der helt sikkert vil være nyttige:

1) Da Vatikanet tiltrækker millioner af troende og turister hvert år, skal du gøre dig klar til, at du muligvis skal stå i kø i mere end en time ;

2) Sørg for at besøge St. Peter's Cathedral , men glem ikke at komme i lukket tøj. Der er strenge regler her, og besøgende i vulgært åbent tøj må ikke komme ind, så vær opmærksom på dette;

3) Basilikaen åbner for turister kl. 8 om morgenen, så prøv at komme tidligt, så du kan stå i kø op. Du kan som en mulighed betale for en rundvisning i Vatikanmuseerne, så bliver du sammen med en gruppe andre turister taget ud af svinget.

Beslut selv, hvad du vil: at trænge ind i en overfyldt katedral med andre turister og lytte til en kortfattet og kortfattet historie om en guide, der allerede har travlt til det næste sted, eller for at udforske alt på egen hånd i et afmålt tempo.

Hvad er interessant ved St. Peter's Cathedral?

For det første er det den største kristen kirke i hele verden. Kapaciteten af ​​katedralen er over 60 tusind mennesker. Begyndelsen på grundlæggelsen af ​​katedralen anses for at være 1626, hvilket betyder, at katedralen er næsten 400 år gammel.

For det andet var arkitekterne og malerne, der arbejdede på skabelsen og malingen af ​​katedralen, Raphael, Michelangelo, såvel som Bernini og Bramante .

For det tredje har turister mulighed for at klatre til toppen af ​​kuplen, hvorfra der åbner sig en "god" udsigt. Ja, udsigten er simpelthen fantastisk: Hele Rom, Peterspladsen er lige ved hånden. Anmeldelsen er 360 grader.

Mens du er i Vatikanet, er det en synd ikke at besøge Det Sixtinske Kapel, hvor du kan se et galleri af legendariske fresker, der for nylig er restaureret.

På via della Conciliazione er der forskellige boder og butikker, der sælger en række forskellige souvenirs og gaver. Det er meget nemt at finde denne gade: Hvis du står med ryggen til St. Peter's, så er du præcis på denne gade.

Hvis du går lige ad denne gade, vil du snart befinde dig på et andet punkt på din rute. Før dig er Castel Sant'Angelo , som plejede at være pavernes residens. Historien om dette slot, som nu fungerer som et museum, har næsten 2 tusind år.

I betragtning af at der altid er mange turister i Rom, og der virkelig er noget at se, kan vi sige, at den første dag i Rom allerede er slut. For at få mest muligt ud af denne dag, skal du på forhånd beslutte, hvad du præcis vil besøge, og finde ud af mere om disse seværdigheder. Køb en kortguide.

Så, nu den anden dag.

Rom

For den næste dag skal du fokusere på selve Rom . Her er en liste over steder, du bestemt bør besøge:

1) Colosseum - et kolossalt amfiteater i det antikke Rom;

2) Piazza Venezia;

3) Capitol.

Dette er hovedpunkterne på din rute, de seværdigheder, du ikke må gå glip af. Hvis du selvfølgelig har fri, eller hvis du beslutter dig for at blive i Rom en dag mere, så se de gamle seværdigheder i Rom-distriktet.

Start din anden dag med en rundvisning i Colosseum , som har været en slags symbol på det antikke Rom i to tusinde år. Ikke langt fra det gamle amfiteater ligger Konstantinbuen, lavet af marmor. Når du har beundret de majestætiske ruiner af den historiske del af byen, kan du komme videre.

I centrum af Rom er der den berømte Piazza Venezia , som i oldtiden spillede en vigtig rolle i byens sociale og kommercielle liv.

Det sidste punkt på ruten er den lille Capitol Hill.

Hvorfor skal du være opmærksom på denne del af byen?

1) Faktisk blev det gamle Rom født her. På syv bakker, en af ​​dem var Capitol, og en by blev grundlagt, hvis historie allerede har mere end to tusinde år.

2) Sørg for at besøge den berømte Capitoline Museums , som blev designet og rekonstrueret af Michelangelo selv.

3) Disse museer indeholder uvurderlige monumenter fra det antikke Roms historie og kultur.

Her er en af ​​de mulige ruter til at besøge en masse steder på to dage i Rom og få uforglemmelige indtryk i de kommende år. For at nyde din ferie skal du være fleksibel og beskeden i dine forventninger. Hvis det ikke lykkedes dig at komme ind på et museum eller en bygning, så bliv ikke modløs og gå til det næste. Dette vil hjælpe dig med at spare tid og kræfter for at nyde din ferie fuldt ud.