Mitä nähdä Roomassa 2 päivässä

Aloita vierailusi Roomassa vierailemalla Vatikaanin museoissa ja basilikoissa. Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä, joista on varmasti hyötyä:

1) Koska Vatikaani houkuttelee miljoonia uskovia ja turisteja joka vuosi, varaudu siihen, että saatat joutua seisomaan jonossa useamman kuin yhden tunti;

2) Muista käydä St. Pietarin katedraali, mutta älä unohda tulla suljetuissa vaatteissa. Täällä on tiukat säännöt ja vulgaarisissa avovaatteissa vierailijat eivät pääse sisään, joten kiinnitä tähän huomiota;

3) Basilika aukeaa turisteille klo 8, joten yritä saapua paikalle ajoissa, jotta voit jonottaa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa Vatikaanin museoiden kierroksen, jolloin sinut ja joukko muita turisteja viedään pois vuorosta.

Päätä itse, mitä haluat: tungosta täynnä muita turisteja ja kuunnella ytimekkääseen ja ytimekkääseen tarinaan oppaasta, jolla on jo kiire seuraavaan paikkaan, tai tutkia kaikkea itse mitattuun tahtiin.

Mitä mielenkiintoista Pietarinkirkossa on ?

Ensinnäkin se on suurin kristillinen kirkko koko maailmassa. Katedraalin kapasiteetti on yli 60 tuhatta ihmistä. Tuomiokirkon perustamisen alkamisajankohtana pidetään vuotta 1626, mikä tarkoittaa, että katedraali on lähes 400 vuotta vanha.

Toiseksi katedraalin luomiseen ja maalaamiseen osallistuneet arkkitehdit ja maalarit olivat Rafael , Michelangelo sekä Bernini ja Bramante.

Kolmanneksi turisteilla on mahdollisuus kiivetä kupolin huipulle, josta avautuu "hyvä" näkymä. Kyllä, näkymä on yksinkertaisesti upea: koko Rooma, Pyhän Pietarin aukio on käden ulottuvilla. Tarkastelu on 360 astetta.

Vatikaanissa ollessaan on syntiä olla vierailematta Sikstuksen kappelissa, jossa voit nähdä gallerian legendaarisista äskettäin restauroiduista freskoista.

Via della Conciliazione -kadulla on useita kojuja ja kauppoja, jotka myyvät erilaisia ​​matkamuistoja ja lahjoja. Tämän kadun löytäminen on erittäin helppoa: jos seisot selkäsi St. Petersille, olet juuri tällä kadulla.

Jos menet suoraan tätä katua pitkin, löydät pian itsesi toisesta pisteestä reitilläsi. Ennen sinua on Castel Sant'Angelo, joka oli aiemmin paavien asuinpaikka. Nykyään museona toimivan linnan historialla on lähes 2 tuhatta vuotta.

Kun otetaan huomioon, että Roomassa on aina paljon turisteja ja siellä on todella paljon nähtävää, voimme sanoa, että ensimmäinen päivä Roomassa on jo päättynyt. Jotta saat kaiken irti tästä päivästä, päätä etukäteen, missä tarkalleen haluat käydä, ja ota selvää näistä nähtävyyksistä. Osta karttaopas.

Joten, nyt toinen päivä.

Rooma

Seuraavaksi päiväksi , keskity itse Roomaan. Tässä on luettelo paikoista, joissa sinun kannattaa ehdottomasti käydä:

1) Colosseum – muinaisen Rooman valtava amfiteatteri;

2) Piazza Venezia;

3) Capitol.

Nämä ovat reitin pääpisteet, nähtävyydet, joita et voi missata. Jos sinulla on tietysti vapaa-aikaa tai päätät jäädä Roomaan vielä yhden päivän, katso Rooman alueen muinaiset nähtävyydet.

Aloita toinen päiväsi kiertueella Colosseumissa, joka on ollut eräänlainen muinaisen Rooman symboli kahden tuhannen vuoden ajan. Ei kaukana muinaisesta amfiteatterista on Konstantinuksen kaari, joka on valmistettu marmorista. Kun olet ihaillut kaupungin historiallisen osan majesteettisia raunioita, voit jatkaa eteenpäin.

Rooman keskustassa on kuuluisa Piazza Venezia, jolla oli muinaisina aikoina tärkeä rooli kaupungin sosiaalisessa ja kaupallisessa elämässä.

Reitin viimeinen piste on pieni Capitol Hill.

Miksi sinun pitäisi kiinnittää huomiota tähän kaupunginosaan?

1) Itse asiassa muinainen Rooma syntyi täällä. Seitsemällä kukkulalla yksi niistä oli Capitol, ja perustettiin kaupunki, jonka historia on jo yli kaksituhatta vuotta vanha.

2) Muista käydä kuuluisissa Capitoline-museoissa, jotka olivat Michelangelon itsensä suunnittelema ja rekonstruoima.

3) Näissä museoissa on arvokkaita muinaisen Rooman historian ja kulttuurin monumentteja.

Tässä on yksi mahdollisista reiteistä käydä useissa paikoissa kahdessa päivässä Roomassa ja saada unohtumattomia vaikutelmia vuosiksi. tulla. Jos haluat nauttia lomastasi, ole joustava ja vaatimaton odotuksissasi. Jos et päässyt yhteen museoon tai yhteen rakennukseen, älä lannistu ja mene seuraavaan. Tämä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa nauttiaksesi lomastasi täysillä.

© 2023, 1001guide Blog. All rights reserved.