Loading icon

Mine indtryk af Polen

Personligt Poland overraskede mig i ordets behageligste betydning. Hun slog mig med søde og hyggelige byer, græsplæner, boulevarder osv. Byens gader er usædvanligt velplejede. Alt er slikket rent.

De gamle centre virker næsten fantastiske og legetøjslignende.

Jeg har set en hel del af byer i Polen, så mit indtryk af Polen er ret objektivt.

Vores rejse gennem Polen begyndte i Przemysl, så vi Rzeszow, Krakow , Auschwitz, Warszawa, Gdansk, Szczecin, Katowice .

Jeg vil gerne se mere, men det er umuligt at dække alt på én gang, det vil tage flere ture.

Vores tur viste sig at være ret alsidig...

Vi stiftede bekendtskab med det polske køkken (zhurek og bigos, ossypek og Krakow-pølse, polske oste og gryderetter - og velsmagende og tilfredsstillende og højt kalorieindhold). Det er præcis, hvad der er brug for i en ekstremt aktiv, begivenhedsrig tur.

Sightseeingferie perfekt kombineret med stranden. Vi lå på det bløde sand i Gdansk, prøvede Østersøens kølighed.

Der var et sted for underholdning... Ufrivilligt var de involveret i et teaterforestilling på hovedtorvet i Krakow.

I Warszawa så vi et show med dansende springvand, havde det meget sjovt i videnskabscentret "Copernicus" , prøvede næsten alle navnene på øl i pubben "Piw Paw", cyklede rundt i byen.

Både voksne og børn vil finde noget at lave i Copernicus Center.

Mindes ofrene for Auschwitz.

Der var et sted for vandreture i naturen. Jeg efterlod en masse behagelige minder fra min tur til Vilanuve-paladset. En park med en dam omkring Vilanavsky-paladset er præcis, hvad du har brug for til fuldstændig afslapning, hvile fra den daglige travlhed.

I Przemysl besøgte vi et mystisk fangehul og et museum for rygende piber, sad på en bænk med Schweik.

Szczecin blev ramt af oldtidens arkitekturs skønhed, og en gåtur gennem Katowice midt om natten viste sig at være ret romantisk.

Nat Katowice.

Det var ikke uden eventyr og ikke helt behagelige situationer. Nå, hvad med uden dem?! Uden dem bliver turen ret intetsigende og knap så interessant. Vi gik glip af bussen og købte billetter igen, vi tog først tog i sidste sekund før afgang, bestod de olympiske standarder for at løbe korte og lange distancer i denne henseende. En gang selv blev vi på gaden på grund af det faktum, at ejeren af ​​lejligheden ikke sørgede for sen check-in, selvom vi advarede ham. Vi blev fanget i et kraftigt regnskyl og blev gennemblødt næsten til huden. Vores sporvogn gik til remisen, i stedet for at følge ruten, og vi befandt os i en helt ukendt del af byen, hvorfra det er uklart, hvordan vi kommer ud. Vi gik som en kanin i offentlig transport, fordi vi ikke kunne købe billetter i automaten. Vi skændtes med hinanden, flippede ud og farede vild, og ledte så længe efter hinanden i en helt ukendt by, i stedet for stille og roligt at føre hinanden i hånden, ikke halte et skridt bagud for ikke at komme tabt i et ukendt område. Hvad skete der bare ikke! Nå, generelt kunne vi virkelig godt lide denne tur, jeg ville ønske, der var flere af dem!